| spad3r a întrebat:

Mai TPU.

Dc e mereu asa crying cineva te place si tu nu, dupa un timp tu o placi si ea nu, ce dq e asta, ca se inteampla mereu...

Răspuns Câştigător
| Lilia2621 a răspuns:

Asa e, cind avem nu pretuim, iar cind pierdem ne dam seama ce am pierdut! Iar acea persoana care te-a placut s-a saturat de atita indiferenta, si sentimentele se racesc! Asa am patit si eu, un baiat ma placea foarte mult, dorea sa ne intalnim, dar eu il numeam in toate felurile, il ignoram, apoi el a inceput sa se intilneasca cu o prietena de-a mea si atunci am inteles cit de proasta sunt si ce am pierdut, iar cind am vorbit cu el si mi-am cerut scuze, si i-am mai cerut o sansa, el mi-a zis ca e prea tirziu! Dar am patit-o si invers, am iubit un baiat la nebunie, insa el mereu ma umilea, spunea despre mine cuvinte ingrozitoare, la care am plins luni intregi, si din aceasta cauza am inceput sa-l urasc asa de tare, incit cind il vedeam imi vinea a vomita! Iar acum eu sunt impreuna cu prietenul lui cel mai bun de 3 luni, iar el umbla ca un ciine din urma mea cerindu-si ertare! D l-am ertat, nu il mai urasc inca el a ars toate sentimentele pe care le-am avut pentru el, acum pentru el nu mai pot simti nimic. Asa ca asta e, cind avem nu pretuim, dar cind pierdem ne dam seama ce am pierdut! Sfatul meu, daca te place cineva, nu rata sansa, dai macar o sansa, ca daca noi no sa dam sanse, nici noua no sa ni se dee sanse!

6 răspunsuri:
| Mihai7best a răspuns:

Invata sa profiti de ocazii cu fetele nu fii fraier si le da cu picioru sa asculti de prieteni si prostii... dai o sansa la o fata care te place daca nu ai iubita in fond nu ai nimic de pierdut daca iesi cu ea la un suc

| BAIATUL110 a răspuns:

Asa e viata happy
ce sa-i faci?!

| IooMar a răspuns:

Pentru ca asa se intampla de obicei cand iubirea nu este reciproca, adica cand tu iubesti pe cineva si el nu ti se i-a dupa un anumit timp sa umblii dupa el fara sa se vada o rezolvare, iar atunci cand nu il mai iubesti persoana respectiva isi da prea tarziu din pacate seama ca cineva il iubeste.Cam asa sta treabalaughing

| anaaa13 a răspuns:

Roata se intoarce mereu tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca asa e viata, plina de sanse si compromisuri.
Daca ratezi una o recapati cam greu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi se intampla, cunosc vreo 200 de fete si dintre ele 199 ma plac si eu nu le plac. Dar aia SINGURA pe car o plac nu ma place.

Întrebări similare