I'm a BOY!
Cand am sa ma gandesc la casatorie probabil ca va fi ceva gen amuzant (ca sa o bine dispuna, si deci aduce spre raspuns pozitiv) + frumos (fiind deja binedispusa, daca mai e si frumos o sa fie super fericita) + o asezare in genunchi in fata ei!
Cred ca mi-ar placea sa fiu ceruta in aer, zburand cu parasuta, sau sub apa, facand scubadiving, oricum sa fie ceva inedit si special!
Imaginatia mea pai.sa vedem
sa fim noi 2, doa noi 2 plecati in lume, sa fie ceva frumos, romantic[viena, paris.eu stiu]. si undeva sa vina la balcon sa cante ceva serenada.
sau sa fim intr-un parc, sa fie noapte.
la lumina lunii, la marginea unui lac. sa se aseze pe un genunchi si sa zica frumos:"vrei sa fi sotia mea"?
sau tot cu plecarea. sa plecam noi 2 de nebuni, fara sa stie nimeni. sa inotam intr-o piscina[ca e mai linistita] si sa aiba la el inelul, frumos acolo. si sub apa sa ma ceara in casatorie, martori sa ne fie pestii
in fine se fie ceva magic, ceva frumos, romantic
Nu stiu cum as vrea sa fi ceruta in casatorie. Dar cred ca o sa fie ceva spontan, vesel si foarte originalpoate il cer eu in casatoriecine stie?
Am vazut o reclama(la ceva ienele parca)
El sa trezit inainte ei, ia legat o ata de deget si ghemul respectiv la aruncat pe blocul de viasavi. El a tras de ata, ea sa trezit, s-a dus la geam si l-a vazut pe el pe blocul de visavi. El a pus inelul pe ata si i-a dat drumul pana ce a ajuns pe degetul ei.(Mi s-a parut destul de original dar riscant)
Poate fi riscant ca se poate bloca inelul la mijlocul atei
Dar merita incercat
Pai am o imaginatie bogata
mi-ar place sa vina cu o armata de politisti si cu o reclamatie cum ca i-am furat inima
dar mi-ar place sa ma ia asa prin suspan sa tremur de frica
si apoi sa apara el si sa imi spuna ca singurul mod prin care pot plati acuzatie este sa ma casatoresc cu el, si sa vina cu inel si cu un buchet de flori
sau intr-un loc intim doar noi 2 si D-zeu deasupra noastra
concluzia e ca mi-ar place s-a ma ceara intr-un mod amuzant
AlexEjmecheru întreabă: