Sa fii naturala, relaxata, respectuoasa, la locul tau, prietenoasa/comunicativa (nu exagerat, nu fortat (fa tu primul pas, dar las-o si pe ea sa faca un pas catre tine!)). Nu incerca sa pari ceea, ce nu esti, pentru ca un om, trecut prin viata, te va simti imediat. Arata-i, cat de mult il iubesti pe baiatul ei! Poti sa-i faci si un compliment, ca l-a crescut/educat foarte bine (orice mama se va simti minunat, auzind aceste cuvinte). S-o intrebi la un moment dat, daca n-are nevoie de ajutor. Daca va veti aseza la masa, la sfarsit spala tu vasele, arata-i ca esti si gospodina. In concluzie: naturalete + respect + comunicare = succes in relatia cu soacra.
Numai bine! Iti tinem pumnii.
Buna.
Totul o sa fie ok.
Respira adanc.
Oricum venea momentul asta pana la urma urmei.
O seara placuta!
Ohooo, asta imi aminteste de ziua cand m-am intalnit cu mama fostei iubte. E o idee foarte buna ca i-ai cumparat flori, vorbesti tot timpul cu dvs si spune-i "sarut mana". Eu m-am intales foarte bine cu mama ei, mai bine ca si cu ea.
In rest... fii tu insuti. Succes!
Eu am cunoscut-o pe viitoarea mea soacra acum 4 zile.am stat 10 minute la usa pana sa ma hotarasc sa intru. dar a fost bine.fii tu, zambeste. daca stai incremenita o sa zica ca esti salbatica.
Fi cat mai deschisa la orice subiect abordeaza ea, dar pastreaza o limita a decentei si a intimitatii tale si a iubitului tau. Sfatul cel mai pretios e sa fi tu, naturala!
Bafta!
Nu trebuie sa ai un plan anume! deoarece uiti ce trebuie sa faci si apari intr-o situatie jenanta. Fi cat de naturala si vesela Fara emotii!
Sper ca am putut sa iti dau un sfat prietenesc
Cat mai natural; si nu deschide teme care ar putea crea divergente. Discuta lejer, fara sa-ti fie teama de vreun subiect dar da raspunsuri in mod diplomat. Distractie placuta!
Cred ca cel mai bine e sa fii tu insuti, deoarece se vede cand te prefaci. Naturaletea e cel mai buna metoda.Bineinteles, trebuie sa fii respectuasa, sa te oferi sa o ajuti(chiar daca nu va accepta ajutorul) si sa nu ii critici fiul.
Bafta si un an nou fericit!
"sarut mana" de la femeie la femeie pentru mine nu suna prea bine
cum au zis si cei de mai sus. natural
anonim_4396 întreabă: