| Spinoasa a întrebat:

Maine e prima intalnire cu mama iubitului meu.Am mari emotii, cum sa ma port? I-am cumparat floribig grin deja ma vad rosiehee hee

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Sa fii naturala, relaxata, respectuoasa, la locul tau, prietenoasa/comunicativa (nu exagerat, nu fortat (fa tu primul pas, dar las-o si pe ea sa faca un pas catre tine!)). Nu incerca sa pari ceea, ce nu esti, pentru ca un om, trecut prin viata, te va simti imediat. Arata-i, cat de mult il iubesti pe baiatul ei! Poti sa-i faci si un compliment, ca l-a crescut/educat foarte bine (orice mama se va simti minunat, auzind aceste cuvinte). S-o intrebi la un moment dat, daca n-are nevoie de ajutor. Daca va veti aseza la masa, la sfarsit spala tu vasele, arata-i ca esti si gospodina. In concluzie: naturalete + respect + comunicare = succes in relatia cu soacra.
Numai bine! Iti tinem pumnii.

8 răspunsuri:
| doar.pt.voi. a răspuns:

Buna.
Totul o sa fie ok.
Respira adanc.
Oricum venea momentul asta pana la urma urmei.

O seara placuta!happy

| Sperman a răspuns:

Ohooo, asta imi aminteste de ziua cand m-am intalnit cu mama fostei iubte. E o idee foarte buna ca i-ai cumparat flori, vorbesti tot timpul cu dvs si spune-i "sarut mana". Eu m-am intales foarte bine cu mama ei, mai bine ca si cu ea.
In rest... fii tu insuti. happy Succes!

| lays a răspuns:

Eu am cunoscut-o pe viitoarea mea soacra acum 4 zile.am stat 10 minute la usa pana sa ma hotarasc sa intru. dar a fost bine.fii tu, zambeste. daca stai incremenita o sa zica ca esti salbatica.big grin

| biBii07 a răspuns:

Fi cat mai deschisa la orice subiect abordeaza ea, dar pastreaza o limita a decentei si a intimitatii tale si a iubitului tau. Sfatul cel mai pretios e sa fi tu, naturala! happy
Bafta!

| Agradável a răspuns:

Nu trebuie sa ai un plan anume! deoarece uiti ce trebuie sa faci si apari intr-o situatie jenanta. Fi cat de naturala si vesela big grinwinking Fara emotii!winking

Sper ca am putut sa iti dau un sfat prietenescwinking

| ionut1980 a răspuns:

Cat mai natural; si nu deschide teme care ar putea crea divergente. Discuta lejer, fara sa-ti fie teama de vreun subiect dar da raspunsuri in mod diplomat. Distractie placuta!

| barbie19 a răspuns:

Cred ca cel mai bine e sa fii tu insuti, deoarece se vede cand te prefaci. Naturaletea e cel mai buna metoda.Bineinteles, trebuie sa fii respectuasa, sa te oferi sa o ajuti(chiar daca nu va accepta ajutorul) si sa nu ii critici fiul.
Bafta si un an nou fericit!

| LonelyNoMore a răspuns:

"sarut mana" de la femeie la femeie pentru mine nu suna prea binelaughing

cum au zis si cei de mai sus. natural happy

Întrebări similare