Sa nu cumva sa te imbeti! doamne. daca faci asta fata aia n`o sa se uite la tine in veci, va crede ca iti bati joc de ea+ ca fetelor nu le plac baietii care se imbata.ii spui foarte simplu: stii, eu te plac de ceva vreme si imi doresc o relatie serioasa cu tine.normal te uiti in ochii ei si o iei de mana e tare dragut gestul asta.nu cred ca te va respinde dar nu se stie niciodata. daca va zice ca nu ar fi bine sa te indepartezi de ea o perioada pana iti mai dispar sentimentele.desi daca sunteti colegi e foaaarteee greu stiu cum e sa-ti placa de un coleg: )) dar in fine sa faci asa cum ti-am spus si in niciun caz sa nu te imbeti! ii spui sa mearga cu tine pana afara sa-i spui ceva si gata de aici inainte te descurci si tu ca doar esti baiat mare! bafta multa si la multi ani!
Spune-i, dar mai intai cu perdea ca sa zic asa, pentru a vedea cum reactioneaza ea. Daca e ok, ii spui apoi fara perdea.
Pfffff dificil in general cand un baiat si o fata se inteleg bine unul dintre ei il place pe celalalt. Eu unu te sfatuiesc sa nu renunti sa incerci sa o cuceresti, ia-o de mana si retragete intr-un loc numai u cu ea si apoi incearca sa ii spui ca ai vrea sa fi cu ea intr-un mod cat mai gentil vezi u improvizeaza
O solutie ar fi ca sa nu pari penibil in fata ei:
Te bagi in seama cu ea si ii spui asa mai finut daca vrea sa fie prietena ta...si daca ea zice ca nu sau reactioneaza intr'un mod ciudat spune-i ca ai glumit cu ea
Sigur o sa mearga
SUCCES!