| iAngel a întrebat:

Maine este ziua mea, imi place foarte mult de o fata, de o colega, ea nu este intr-o relatie si cred ca si ei ii place de mine, ii place sa stea langa mine, sa se uite la mine, si ea vine la ziua mea maine, vreau sa ii spun ca o iubesc si vreau sa am o relatie cu ea, ar fi bine? Imi este frica sa nu ma respinga sad, si pe urma sa nu mai avem "relatia" asta de prietenie cum o avem acum, ce as putea face, chiar innebunesc, o plac enorm!

8 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Spune-i. imbatete k asa sigur ai curajhappy si nu iti mai e frica

| elasexygagica a răspuns:

Invit-o in dormitor cand se incinge petrecerealove struckbatting eyelashes

| BlancaFantasma a răspuns:

Sa nu cumva sa te imbeti!straight face doamne. daca faci asta fata aia n`o sa se uite la tine in veci, va crede ca iti bati joc de ea+ ca fetelor nu le plac baietii care se imbata.ii spui foarte simplu: stii, eu te plac de ceva vreme si imi doresc o relatie serioasa cu tine.normal te uiti in ochii ei si o iei de manalove struck e tare dragut gestul asta.nu cred ca te va respinde dar nu se stie niciodata. daca va zice ca nu ar fi bine sa te indepartezi de ea o perioada pana iti mai dispar sentimentele.desi daca sunteti colegi e foaaarteee greu stiu cum e sa-ti placa de un coleg: )) dar in fine sa faci asa cum ti-am spus si in niciun caz sa nu te imbeti! ii spui sa mearga cu tine pana afara sa-i spui ceva si gata de aici inainte te descurci si tu ca doar esti baiat mare! bafta multa si la multi ani!

| didiDia a răspuns:

Spune-i, dar mai intai cu perdea ca sa zic asa, pentru a vedea cum reactioneaza ea. Daca e ok, ii spui apoi fara perdea.

| danifx2 a răspuns:

Ma ia medicamente anti-frica
stii ce-s alea?
imbatate bine de tot
si intreab-o

| vali_6207 a răspuns:

Pfffff dificil in general cand un baiat si o fata se inteleg bine unul dintre ei il place pe celalalt. Eu unu te sfatuiesc sa nu renunti sa incerci sa o cuceresti, ia-o de mana si retragete intr-un loc numai u cu ea si apoi incearca sa ii spui ca ai vrea sa fi cu ea intr-un mod cat mai gentil vezi u improvizeaza

| Andreyyw a răspuns:

O solutie ar fi ca sa nu pari penibil in fata ei:
Te bagi in seama cu ea si ii spui asa mai finut daca vrea sa fie prietena ta...si daca ea zice ca nu sau reactioneaza intr'un mod ciudat spune-i ca ai glumit cu eatongue
Sigur o sa mearga
SUCCES!

| FuLGuLeTzZ a răspuns:

Pai...Spune-o. Spune-i ca o placi si gata!
Mult succes!