| Ghost a întrebat:

Maine este ziua unui prieten si as vrea sa ii fac o farsa sa ii pun laxative in pahar/sticla de coca-cola ce laxative puternice dar nici din acelea de nu mai pleci din buda 6 ore scuze de categ

Răspuns Câştigător
| poliku a răspuns:

Nu fa asta, chiar daca nu e cu gand rau e suparatoare si chiar nepotrivita pentru o farsa.Risti ca prietenul tau sa se supere pe tine plus de asta cine stie ce mai inventeaza dupa.
Ca farse sunt mii si mii de lucuri care pot fi folosite, te las sa te gandesti la una pentru ca eu nu iti pot spune dar ai grija sa fie frumoasa, sa te faca sa razi si pe tine dar si pe prietenul tau.Ciao

8 răspunsuri:
| TitiDrLove a răspuns:

Te sfatuiesc sa gasesti alta farsa, asta nu e de gluma! laughing

| MMihai a răspuns:

Farsa cu laxativele, este o farsă, de copil tâmpit! După așa ceva, va termina orișice relație cu tine, și te va și ură toată viața lui. Poți să termini cu persoana și civilizat, fără să îți faci dușmani.

| poliku a răspuns:

Nu sunt gay si nici nu mi-am dat seama ca cineva ar putea interpreta in asa mod raspunsul meu.Incercam sa dau un sfat acestui baiat sa nu foloseasca laxative ca nu-i tocmai ok o farsa de genu, daca tie iti place sa vezi unu cum face pe el iti urez bafta la vizionare.

| lo a răspuns:

Nu-i fa aceasta farsa chiar de ziua lui, e penibil si patetic, nu pentru el ci pentru tine ca vrei sa ruinezi o zi atat de speciala/importanta pe sarbatorit.Si sa-r putea sa ramai si fara prietenia acestuia!

| D0zzz a răspuns:

Da' tu chiar nu gandesti deloc? Pune-te tu in locul lui, sa iti faca tie cineva astfel de farse, cum te-ai simti? Daca vrei sa faci o gluma, fa una mai adecvata, si in niciun caz sa ii faci rau. Gandeste de 100 de ori inainte sa faci un lucru, ca ai putea regreta mult in viata.

| Ombladon1 a răspuns:

Nu fa aceasta farsa! Mai ales ca este si ziua lui, mai bine fa alta.
De exemplu cu sarea. Eu cand eram la niste prieteni am atipit si dupa ce m-am trezit am vrut sa beau o cafea si ei aveau deja pregatita pentru mine, dar eu nu stiam ca ei mi-au pus sare laughingrolling on the floor) si apoi cand am baut am facut o fata laughing, iar dupa aceea am ras impreuna si i-am intrebat cate kg de sare au pus? si o zis ca o pus vreo 2 linguri laughing). Deci mai bine ai face o farsa gen. big grin

| ElenaGeorgi a răspuns:

Ce minte poti sa ai straight face, m'as lipsi de un prieten ca tine rolling on the floor

| CubDeGheață a răspuns:

Ce zici sa uiti de laxative? Se va supara acel prieten daca ii faci asta.Eu zic sa te gandesti la o alta farsa. Nu asa de"rautacioasa".

Uite iti dau eu o idee. Legata tot de un pahar laughing
Pui niste sare in sucul respectivului prieten.
Figura lui va fi epica. Sa nu iti fie frica. Pune cat mai multa rolling on the floor.

Nu se va supara. Dar depinde si de el ce fel de persoana e.
Suparacioasa sau nu.

Fa`i o "farsa" la care sa radeti impreuna!winking