E cam devreme pentru cadouri. Asa de o luna sa-i iei ceva micut. Ce zici de un papion, o cravata daca poarta, o esarfa ca acum e frigut. Dar cel mai bine este dragostea ta, nu cred ca isi doreste altceva.
In primul rand la multi ani si relatie placuta. Daca este sportiv, poti sa ii dai o minge de fotbal, dar daca este romantic dai ceva romanti, cum ar fi o poza cu tine, daca e cantaret poti sa ii dai o chitarasau poti sa ii dai inima ta
Hm....pai o luna nu e prea mult. nu te complica cu ceva scump, i-ai ceva simbolic..prima fotografie a voastra intr-o rama draguta, ceva sweet
Daca voi va faceti cadouri in fiecare luna atunci ai putea sa-i iei ceva simplu si util acum, i poti oferi o cana personalizata cu poza voastra de ex
Pai sunt niste medalioane cu 15 lei foarte dragute cu un inel si o inimioara de ce culoare vrei inauntru. Poti sa-ti ei tu unul si lui unul dar nu cred ca ar fi bine sa-i iei negru pentru. ca poate sa inteleaga altceva. Poti sa-i iei albastru si tie rosu de exemplu.
Respectul si iubirea dintre voi valoreaza mai mult decat orice alt lucru material pe care l-ai putea cumpara! stati si voi in weekend si va uitati la un film si distrati-va emotiile unice care isi pun amprenta nu le vei uita niciodata! Cand vor fi ani atunci va fi altceva! Take care!
Nu prea cred ca ar fi negrul culoarea lui preferata... in acest caz ar trebui sa-i dai cadou o cruce de argint .
glumeam doar. poti sa astepti sa faca el prima miscare, sau poti sa il scoti la o plimbare romantica printr-un parc, padure etc.