| Zecalix a întrebat:

Maine ma duc la o fata acasa...nu e nimeni la ea si suntem impreuna...iar eu vreau sa o determin sa facem dragoste (sigur a m-ai facut-o cu cineva ca o stiu eu). si cum sa ii bat apropoul de asta?
rog seriozitate.

8 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Nu ii bate apropouri. Ia-o usor,sarut-o,chestii, chestii, si daca vrea si ea sa o faceti, te va lasa. Daca nu, asta e.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm thinking Intreab-o direct happy Pregateste o cina cand ramaneti singuri acasa, iar dupa cina, sau in timpul ei, o intrebi tinand-o de mana tongue. Dar sa nu facei sex imediat dupa ce mancati big grin Mai asteptati putin happy

| BLeur a răspuns:

Noroc.

Du-te la ea şi spune-i că vrei. Crezi că te-ar refuza dacă sunteţi împreună şi te-a chemat pe la ea fiind singură acasă? De unde ştii că nu chiar ăsta a fost motivul pentru care te-a chemat? laughing. Poate chiar asta vrea, n-ai de unde să ştii. Da' du-te la ea şi spune-i în faţă, direct.
Ia-o în braţe, bagă-i mâna pe sub tricou dacă acceptă e clar ce vrea big grin.

Succes.

| LordCroft a răspuns:

Ii zici :iubi mi-e o foame de mor de sete dar mai bine facem un sex ca sa nu fac viol laughing laughing

| CEl8oo a răspuns (pentru LordCroft):

CU foamea asta asta...fii mai atent
Ca ea sa nu-ti aduca farfuria cu bors si cana cu apabig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grin

| LordCroft a răspuns (pentru CEl8oo):

Ha ha tare poanta ta dar nu m-am prins happy

| CEl8oo a răspuns (pentru LordCroft):

Adica ea sa inteleaga cu totul alt fel,, sau poate sa se prefaca ca nu isi da seama...si sa te puna la masa happy

| bobopingu1 a răspuns:

Ii zici asa:
FA vreau sa te *** tu vrei?
daca se supara ii zici ca ii zici lu taicasu ca so mai *** odata