Iate dupa el. ce face el fa si tu, lasate purtata de val si totul o sa fie ok. :* dupa ce o sa te :* de 2 3 ori ai sa vezi ca nu o sa te mai saturi de :*.
Http://www.gavagai.ro/blog/2007/06/11/cum-se-saruta-cu-limba/
Citeste aici, este si un clip:* si nu mai fi stresata pentru asta.Asa eram si eu. succes:*
Te lasi condusa de el... ce face el, faci si tu. te joci lu limba lui usor. si cu buzele.
oricine e asa) eu exersam cu oglinda pe la 12 ani))
o sa fie frumos:X!
Te risti si tu prima data, daca stie deja ca nu sti pentru ce iti mai faci griji?, incearca sa simti momentul.
te apropi de el, te uiti in ochi lui, la buzele lui, capul intr-o parte, te apropi incetisor, ii masezi buzele cu buzele tale, apoi treci la faza urmatoare, deschizi gura incet, impingi limba spre el si te joci cu limba lui, incetisor, va alergati pe acolo , iti intri in obisnuina a 2-a ori a 3-a oara
Ooff. Lasal pe el sa te conduca o sa vezi ca dupa 2-3ori numa sa te saruti cu el o sa vrei nu e nimic de stiut sau de invatat totul vine de la sine. Bafta:*
Lasa'l pe el sa te conduca totul vine de la sine nu trebuie sa inveti sau sa iti explice cineva >:d
Pai lasa-l pe el, intai un sarut fara limba apoi lasa-l pe el si totul vine de la sine si eu am fost in aceeasi situatye si nici acum nu stiu sa sarut bine adica... tremur cand il simt aroape il iubesc enorm! ( primul sarut a fs acum 1 luna...) bafta sarutul o sa fie din ce in ce mai lung pe parcurs:*
HappynewCenusa întreabă: