Bună.
La a câta întâlnire este cea de mâine?
Prietenia se câștigă, nu se cere. Cel mult poți să o întrebi dacă se vede cu cineva și dacă ai un răspuns negativ, poți să-i spui că ți-ar place să o vezi mai des și uite așa îi dai de înțeles că o interesezi.
Să ai succes.
Pa, pa.
Încearcă fără pretexte. Spune-i ce doreşti şi explică-i de ce o doreşti prietenă. Sper să ai câteva argumente care să te ajute să nu te refuze. Sincere, nu inventate!
Cred ca ar aprecia mai mult sa ii spui direct. Ce trebuie tu sa faci e sa fii sigur ca se simte relaxata in mom in care ii spui, in sensu nu tensionata, intai destinde atmosfera, araneazati terenu.
Dupa intilnire ii zici : ca este cea mai frumoasa si intreab-o daca nai dori sa fiti impreuna
B:AI vazut meciu` de aseara?
B:Nu e asa ca Man United s-a calificat meritat?
B:Nu,nu raspunde.
B:Stiu ce vei spune.
B:Iti voi argumenta, sa nu crezi ca sunt vreun diletant in ale fotbalului...
B:Stai putin, nu te grabi...
B:Ok am inteles.
B:Totusi...imi mentin argumentele...
B:Hei... vreau sa iti spun ceva!
B:Vrei sa vii cu mine la meciu cu Victoria Branesti?
F:Esti nebun ...era sa imi sara inima din cavitatea toracica!
Am crezut ca vrei sa ma scoti la un suc...pentru ca...
F:Sigur ca da tifosule!
P.S:La tifos a se consulta dictionar fotbalistic la sectiunea galeriii,fenomene fotbalistice,peninsula italica
PP.S(Aadenda)aca nu ii place fotbalul, nu mai fi insistent cu ea, inseamna ca nu te place.Nu-i asa ca orice prietena, se preface ca tine cu echipa iubitului, si il premiaza(?!?)dupa orice victorie a echipei sale favorite.Pentru toti ultrasii, e doar un pamflet nene, scuipati-ai semintele in capul lui Balaj(dinamovistii stiu de ce)
Frate fi original cuvintele astea trebuie sa le scoti tu de la tine din inima nu de la alti.Asa o s o cuceresti.Bafta vezi ce faci maine.