Aceasta problema trebuie sa o rezolve iubitul tau sau al iei, sau al cui o fi el. Daca nu, ea poate avea dreptate si astfel de situatii trebuie evitate.
Eu zic sa o ignori tot timpul, iar ca sa ii raspunzi -oarecum- cu aceeasi moneda zambeste-i isteric si saruta-ti iubitul sau mangaie-l ceva gen "el e al meu, esti cumva geloasa?". sti ce vreau sa spun.
In rest nu e nevoie sa ii zici nimic.
Distractie placuta!
Comporta-te normal, ca si cum ea nu ar fi acolo, daca iti da privirile alea ironice mai bine ignora-le, nu le da importanta
Sigurul sfat este sa fii precauta, cu ochii pe ea si pe iubitul tau. Probabil ea o sa para o victima"au piciorul meu, cred ca mi-am luxat glezna, auuuu" sau o sa te faca sa pari jenant in fata lui. Stai langa el, tine-l de mana, saruta-l din cand in cand. Prefa-te ca ea nu e in peisaj. Arata-i ca nimic nu va poate desparti.
Asa isi manifesta unele invidia si faptul ca le "roade" ca nu mai au ce au avut odata. Unele chiar nu pot suporta asta.
Nu o baga in seama, dar nici nu o lasa sa-si faca prea de cap, pentru ca va ajunge departe daca vede ca are cu cine.
Tu bucura-te de excursie si ca il ai pe iubitul tau aproape de tine.
Nu-ti risipi timpul de distractie, gandindu-te cum sa o ignori pe aia, care din punctul tau de vedere nu merita nici doi bani.
Sa nu o bagi in seama atunci cand iti zice ceva de rau ca sa vada ca tu esti capabila si inteligenta!
ForbiddenLove întreabă:
Cristi2500 întreabă: