Pai vaccinul tau in comparatie cu ce imi face mie e nimica toata, bucurate ca nu ajungi pe o masa de spital si ca iti introduce un tub pe gura sa iti vada tubul digestiv, stomacul si duodenul, chestia aia e mai jenanta cand intra simti acea stare de voma dar cum voi avea stomacul gol voi tusi un pic. Asa ca tu doar trebuie sa intorci capul si te gandesti la hello kitty si nu te vei speria deloc.
Buna,tu esti ca mine cu dentistulmi-e groaza pur si simplu de el, pe cat pot sa evit, evit cu mare placere
dar cateodata inevitabilul se produce si...trebuie sa o faci, din pacate.asa cum am facut eu azi.am bagat dentistul in boale ca mi-a venit un atac de claustrofobiedar nu am renuntat chiar daca tremuram ca frunza.deci fii curajoasa si indura acea intepatura de tantar
Ok eu nu zic in gluma ce e mare chestie? am facut nu stiu cate si acul avea maxim 3-4 centimetri e foarte mic si pana la urma de ce te doare ca chiar e o simpla piscatura?
Sa iti zic ceva: Materia cenusie din capetele noastre nu poate percepe 2 dureri in acelasi timp. Pisca-te de mana in timp ce iti face vaccinul si nici nu o sa vezi cand a trecut. Asa am facut eu prima oara cand m-am pensat, nu am avut nicio treaba SUCCES!
Eu nu inteleg care este intrebare... Oricum vaccinul acela nu doare chiar de loc eu am facut si mai mare era frica de abia simti ceva
Aaaa,e o nimica toata! O ciupitura de tantar.Chestia e sa nu te uiti! Sa te gandesti la altceva, frumos! Bafta!
Si eu am facut vaccin in clasa 1 si vreau sa-ti spun ca,aia nu e durere,e asemanator cu ceea ce simti cand iti aamorteste dentistul maseaua, simti ca iti intra in corp o substanta, apoi iti simti mana sau piciorul (poate sa iti faca si in picior) din ce in ce mai grea/greu si la un moment dat iti amorteste mana o ora/doua si dupa ai scapat.
Aseaza-te pe scaun si:
a) daca esti fata, gandeste-te la Heath Ledger;
b) daca esti baiat, gandeste-te la Megan Fox.
Iti garantez ca nu vei simti nimic.
Maturizeaza-te!
De ce nu vrei sa accepti adevarul? Iti este frica de o impunsatura apoi cand o sa ai copii, sau cand faci sex?)
TREZIREA!
Să ştii că răspunsurile gen "curaj" sau "nu te doare. va pişca un pic" nu sunt absolut deloc stupide.
Gândeşte-te tu un pic câte vaccinuri o să faci tu la viaţa ta
sau la copii aceia care fac câte o injecţie pe zi.
De ei ce să mai zici?
Ştii că nu exista data 29.02. 2011, nu?
Poate 1.03. 2011!
Dece până la această dată? Atunci vine moartea în pantaloni scurţi?
Oricum, nu ai de ce să îţi fie frică. Durerea e un lucru bun. Trebuie să te împaci cu durerea. Durerea nu trebuie să îţi fie duşman. Ea trebuie să îţi fie cel mai bun prieten din viaţa ta. Gândindu-te la toate astea, o să vezi că nu iţi va mai fi frică în momentul vaccinului. Eu cred că nici măcar nu o să mai simţi durerea.
SUCCES
P.S. Dacă crezi că nici aceste sfaturi nu te-ar putea ajuta, strânge din dinţi în momentul oportun (cel al vaccinului, desigur)
Iceman stai linistit de cate ori am facut asta am o operatie am facut si cele mai rele injectii dar tot mi-e frica
Asta e o prostie.Trebuie sa fugi cat ai ocazia.Lasa-l naiba de vaccin, eu in clasa.1 cand a trebuit sa fac vaccin am fugit si nu l-am facut...