| alexyutza a întrebat:

Maine pleaca baiatul pe care il iubesc si nu se va mai intoarce niciodata. E ca si cum ar disparea pentru ca el nici nu tie ca eu exista desi il iubesc de 2 ani in tacere. Mie forte greu sa stiu ca nu am sa il mai vad niciodata.Cum am sa traiesc cu odrul si cu duirerea asta? cum?

14 răspunsuri:
| alexyutza explică:

E chiar foarte greu sa renunti la tot ce ai trait chiar daca au fost foarte multe greutati...

| alone a răspuns:

Nu crezi ca e momentul potrivit ca el sa afle c simti? acum p ultima suta d metri spune-i c simti, fa asta doar ca sa nu regreti mai tz ca nu i-ai spus...stii cum se spune mai bine mai tz decat nikiodata... o sa traiesti si daca e sa fi-ti anpreuna o sa fi-ti, d-zeu stie c face
AI ANCREDERE!

| Cryssy a răspuns:

Iarta-ma dar am si eu o intrebare. De ce ai stat atata timp fara sa ii spui nimic?
Nu stiu daca se vor schimba multe dar nu se stie niciodata. Incearca sa ii spui ASTAZI ceea ce simti pentru el si ca iti va lipsi. Nu stiu. Poate ca si el simte la fel.
Iar daca nu... Singurul sfat pe care ti-l pot da este sa nu mai faci aceasta greseala niciodata. Spune intotdeauna ceea ce simti pentru ca dac astepti prea mult, poate fi prea tarziu si nu mai poti face nimic. sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!, Sfatul meu este sa incerci ca maine sa faci alte lucruri, sa iesi cu prietenele, sa mergi la cumparaturi sa faci un lucru de iti place, si sa incerci sa iti gasesti alt baiat cu care sa ai o relatie frumoasa si incet, incet pe acest baiat o sa il uiti, sunt sigura...mult succes si nu te gandii deloc la el

| DenisaMetal a răspuns:

Da unde pleaca de nu il mai vezi.Nu trebuie sa te inpui in panica pentru ca va pleca, dar nu stii ce iti aduce viitorul si poate in viitor il mai vedea.

| Adyna_2391 a răspuns:

Buna, draga mea eu nu inteleg un lucru, daca il iubesti de doi ani de ce nu ai avut niciodata curajul sa ii spui? Eu cred ca atunci cand iubesti cu adevarat faci orice sacrificiu.Incearca sa iei legatura cu el si spune-i ce simti.Nu trebuie sa stai sa suferi fara sa incerci sa faci ceva.Mult succes!

| UrăscPăstârnacul a răspuns:

Heiii.
Macar acum, ca nu o sa va mai vedeti, spune-i ceea ce simti. Daca simte acelasi lucru, o sa aiba un motiv ca sa se intoarca. SI daca nu, atunci nu vei fi nevoita sa mai dai ochii cu el, daca va pleca.
Insa eu tot nu inteleg ceva : de ce ai asteptat atat? Du-te la el si spune-i cat il indragesti!

Just do it! :*

Adda

| lilpop97 a răspuns:

Si eu am aceeas problema numai ca nu pleaca el ci plec eu si nu cred ca o sa. l mai vad e 70% nu si 20% da dar mrg mai am 2 zile in care s. i spun ca il plac dar ...imi este ff rusine adica nu stiu ce va zice nu stiu parerea mea este ca sunt multe fete ca noi ia fii uh primma care ii spune ce simte plss zii rasp repede ca sa pot stii si eu sa spun sau sa nuwinking p:*:*p

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Dacă-i spuneai de-acum doi ani, acum fie sufereai că pleacă şi ai fi avut câteva luni mai naşpa, fie ai fi aflat de-atunci că el nu simţea nimic pentru tine şi treceai mai uşor mai departe şi-ţi trăiai viaţa în aceşti doi ani.
Există destui bărbaţi care se chinuie să găsească o fată iubitoare şi dau doar peste jeguri penale.
Du-te acum şi spune-i deşi nu prea mai ai ce face acum. Treci peste şi trăieşte-ţi viaţa. Stând după unul, îţi iroseşti ani importanţi din viaţă.
Am şi eu un coleg de facultate în situaţie similară de 5 ani şi e naşpa rău.
Succes!

| liveincolors a răspuns:

Poate e mai bine asa. Daca n-ar pleca, tu ai continua sa suferi si sa-l iubesti in tacere. Dar daca e departe, iti va fi mai usor. Timpul vindeca totul. Ai rabdare.

| Hombre a răspuns:

Iubirea cea de taina, este doar iluzie pe care ti-ai servito singura, asta nu este iubire.Vezi ca sunt destui prin jurul tau pe care nu i-ai vazut din aceasta cauza, il vei gasi si vei vedea cu adevarat iubirea.Scoateti iluzia asta din cap si nu ii spune nimic prea inutil sai mai spui acum.

| catthshshshs a răspuns:

Stiu ca iti este greu, insa trebuia sa iei masuri mai din timp, sa faci in asa fel incat el sa te cunoasca. Faptul ca el nu te cunoaste iar tu nu ai facut nimic ca acest lucru sa fie posibil, arata ca nu ai incredere in tine si te subestimezi.
Acum, tot ce iti ramane de facut este sa il uiti.

| danutz_6930 a răspuns:

Acum e momentul sa i spui ce simti, altfel o sa-ti para rau tooata viata ca nu ai facut asta! orice ar fi el tot pleaca, dar macar sa fii tu cu sufletul impacat happy! nu crezi ca 2 ani e cam mult sa spui unei persoane ce simti? acum ori niciodata( chiar se potriveste in situatia ta) sad! baafta!

Răspuns utilizator avertizat