Eu cred ca tu esti o fata valoroasa, unica si irepetabila.
Nu cred insa ca tu crezi asta despre tine.
Pacat sa stai dupa un baiat care te foloseste.
Eu cred ca am fost facuti pentru un singur sot si nu pentru prietenii si casatorii cu repetie.
Un singur sot care sa ne iubeasca neconditionat, la bine si la rau.
Eu cred ca dragostea nu e doar sentiment, ci e dedicare de a iubi si cand este si cand nu este sentiment.
Cred ca poti sa imbatranesti langa un barbat care sa te iubeasca si cand vei avea cateva kg in plus, si cand vei fi irascibila si cand vei fi mama. Cred ca pentru asta merita sa astepti.
Esti prea speciala pentru a-ti risipi emotiile, timpul si energia pe un profitor.
Daca vrei sa fii iubita, uita definitiv de un astfel de baiat. Gandeste-te: daca ca si prietena iti e infidel, ce s-ar intampla, Doamne fereste, in cazul in care ti-ar fi sot.
Daca nu gasesti putere in tine sa faci asta. roga-te. Du-te la un duhovnic bun, nu la unul comercial.
Dumnezeu e interesat de ceea ce simti si de viitorul tau si iti vrea mai bine decat iti vrei tu.
El are pe cineva pus de-o parte pentru tine si care sa nu te imparta cu nimeni.
Inseamna ca nici la tine, nici la cealalta fata nu a gasit totusi ce cauta. Deocamdata nu a luat lucrurile in serios si se joaca cu voi amandoua. Ii convine foarte mult aceasta postura: cineva cu care se intalneste si altcineva care-l asteapta. Aici cred ca este vorba si de putin tupeu din partea lui. Poate se crede unic, dar nu este, iar tu trebuie sa ai o atitudine din care sa reiasa asta si sa-l aduci cu picioarele pe pamant. Nu este vorba de iubire ci doar de orgoliul lui. Daca te iubea cu adevarat, nu renunta la tine, chiar daca tu ai fi vrut. Ar fi luptat si te-ar fi pastrat alaturi. Si nu s-ar fi consolat in bratele alteia. Si ar fi venit imediat inapoi la tine. Si nu s-ar fi temut de sentimentele nimanui pentru a o face. La atitudinea lui distanta si de gheata, iti poti permite chiar sa fii foarte hotarata in cerinte. Ii dai ultimatum si vezi ce cale alege. Asa te vei convinge si iti vei putea vedea in continuare de viata. Daca a facut asa, va mai face si nu numai cu tine, stai linistita. Numai bine!
Probabil ca mai simte ceva pentru ea si este si un om indecis. Daca nu vrea sa o raneasca inseamna ca i-a facut promisiuni serioase, i-a spus ca o iubeste si i-a dat sperante. Cantareste bine lucrurile si vezi daca vrei un om care sa te imparta cu alta!
Daca va tine pe amandoua in suspans, nu va iubeste cu adevarat pe niciuna, se iubeste cel mai mult pe el insusi, se foloseste de voi pentru a-si maguli vanitatea. roga-te pentru un sot!
Salut. Eu la fel am avut aproximativ aceeasi situatie, numai ca la mine se refera rolul de baiat. Ma intilneam cu o fata timp de doi ani. Ea a inceput sa se comporte vulgar cu mine, si ne-am despartit pentru o perioada de timp. Acest timp eu ma intilneam cu o alta fata, superficial, ca sa uit de relatia trecuta. Apoi ea m-a sunat, si-a cerut iertare si am inceput iar sa ne intalnim. Dar cealeilalte fate eu i-am spus larevedere. Totul a fost bine pina cind a apucat-o sa-si aduca aminte ca eu ma intilneam cu alta cind eram despartiti, si nu m-a acceptat. Asa ca eu te respesct ca tu doresti sa-ti reintorci dragostea, dar nu te sfatui sa mai iai legatura cu acest baiat, caci eu de exemplu, pentru dragostea mea eram gata pentru orice in lume.
In urma cu o luna si jumatate i-am dat ultimatum, insa nu a functionat. S-a simtit presat si am hotarat sa nu mai vorbim o perioada, timp in care am facut tot posibilul sa il uit si incepusem sa ies din acea stare de spirit pe care o aveam de cand ne-am despartit.
M-a sunat intr-o noapte(dupa 2 saptamani), intr-un moment de slabicine, spunadu-mi ca nu mai poate sa-si gaseasca linistea. Vorbind cu el l-am ajutat sa iasa din depresie si ne-am apropiat tot mai mult spulberand orice sansa de a-l uita prea curand.