| brbcris a întrebat:

Maine se implinesc 2 ani de cand am inceput o poveste de dragoste care din pacate dupa un an si jumatate s-a incheiat. O perioada de timp ce a urmat nu ne-am mai vorbit deloc iar apoi am reluat legatura si vorbeam foarte mult la telefon. Intre timp el cunoscuse o alta fata, in speranta ca va uita de noi si va trece peste.

De curand mi-a spus ca vrea sa renunte la ea pentru mine, dar ca nu are niciun motiv si ii e frica sa nu o raneasca si pe ea. Ii este foarte greu sa accepte cand eu ies cu altcineva sau merg sa ma distrez cu prietenii si simt cum il doare acest lucru.

Sunt sigura ca inca ma mai iubeste, mi-o si spune mereu, dar nu inteleg de ce nu renunta la cealalta inca... A trecut ceva timp de cand a zis ca o va face, si eu, desi mi-a fost greu am acceptat explicatia lui si inca astept.

Cum sa il determin sa grabeasca procesul, sa se desparta de ea, dar sa nu ramana cu gandul la ea sau la faptul ca a ranit-o?

6 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Voi sunteti intr-un cerc vicios.Probabil nu va intelegeti ca pereche dar atractia e prea mare si ajungeti sa fiti mereu in preajma unui altuia.
Dar degeaba exista acea sinergie intre voi daca nu sunteti stabili ca cuplu.Multe relatii se duc pe apa sambetei desi exista dorinta de a incerca ceva de durata!
In cazul tau depinde cine cui i-a dat papucii!
Vorbeste foarte serios cu el si nu ii accepta geloziile ca nu esti tu roata lui de rezerva sa stai dupa fundului sa se hotarasca pana are el chef.Ca asa fac 80 de ani si degeaba ca ai suspinat toata viata dupa ceva ce nu merita.
Nu mai lasa timpul sa treaca!

| monyk a răspuns:

Buna, ma gandesc ca va mai iubiti pentru ca dupa atata timp de relatie exista cu siguranta sentimente...depinde si care a fost motivul despartirii voastre.Eu cred ca el ar trebui sa vb sincer cu acea fata daca te iubeste pe tine si vrea sa va impacati, atunci sa nu mai stea degeaba.Nu cred ca are rost tu sa tot astepti ziua aceea in care el se va desparti de respectiva si vei fi iar cu el, vb serios cu el si spune-i tot ce simti si sa ia repede o decizie pentru ca nu meriti sa astepti si sa stai in incertitudine. Sper sa nu iti dea false sperantesad. Oricum cel mai bine ar fi sa ii spui sa ia o decizie si in functie de decizia lui vei sti ce sa faci.

| sergiu a răspuns:

Pfff...deci treaba ii dura. happy Exact aceeasi chestie am patit si eu. Se intampla in urma cu un an si ceva, cand eram despartiti de vreo 6 luni deja. Intr-o seara ma suna si imi spune ca ma iubeste si ca ar vrea sa ne impacam, cu toate ca ea umbla cu un tip de vreo 2-3 luni, iar eu aveam o relatie inceputa de cateva zile cu o tipa. Ca un fraier ce am fost, bineinteles ca am pus botu' la tot ce a spus ea. Probabil ca a avut o senzatie ca ma mai iubeste si ca vrea sa fim din nou impreuna, dar parerea mea e ca totul a fost un foc de paie. Dupa ce ne-am impacat, nu trecusera nici 2 luni cand deja totul revenise la normal. Degeaba am incercat sa re-lipim ***-u (scuze de expresie), pentru ca o faceam in zadar. "Acel ceva" disparuse in cele 6 luni cat am fost despartiti si cu toate ca aveam impresia ca ne-am redescoperit dragostea, totul a fost doar o iluzie. Pana la urma tot am ajuns sa ne despartim, fara certuri, fara ura intre noi. Am ramas prieteni buni si acum, dar cu diferenta ca am inteles fiecare ca intre noi nu va mai fi nimic, nu are rost sa ne mai mintim. Daca nu merge...nu merge happy N-o mai forta, pentru ca intr-adevar o sa fie totul bine si frumos si vei fi fericita o perioada, dar apoi tot la despartire veti ajunge si tot tu o sa ai de suferit apoi si nu cred ca asta iti doresti. Parerea mea e ca ar trebui sa va vedeti fiecare de vietile voastre si sa ramaneti DOAR prieteni in continuare. Incearca sa accepti, atat tu cat si el, ideea asta ca sa nu aveti de suferit apoi. happy Pan' la urma, faci cum vrei, cum simti, dar asta e parerea mea. Succes! happy

| alexflor87 a răspuns:

E cam dificila situatia. Fa-l sa inteleaga ca inca il astepti, asa insemnand ca nu umblii cu altcineva, si nu il tachina, da-i timp sa se decida. Sper ca se va termina cu bine totul happy

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Daca n-a mers atunci ce te face sa crezi ca ar merge acum? Daca intre voi s-a terminat ce importanta mai are cu cine iese el? Cum numesti intentia ca ai vrea sa determini nefericirea cuiva si sa nu se prinda nimeni? Si daca nu iti pasa ca el ar lasa-o pe ea pentru tine ce te face sa crezi ca nu te va lasa si pe tine pentru altcineva? Crezi ca faptul ca treci cu atata usurinta peste sentimentele altora nu se va intoarce niciodata impotriva ta? Daca o relatie nu a mers, inseamna ca n-a fost persoana potrivita, ar trebui sa te orientezi spre altcineva. El este oricum o fire nehotarata si minte din slabiciune, ar trebui sa va preocupati un pic de etica, ce se face si ce nu se face intr-un cuplu si in afara lui. Ca sa-ti dai seama mai clar, imagineaza-ti ca ti s-ar indeplini dorinta si peste jumatate de an ar incepe sa discute cu ea si sa iti faca ce ii face ei acum.

Si ca sa-ti dau un raspuns pe masura intrebarii, ai putea merge la o vrajitoare sa ii faca farmece.

| Linda a răspuns:

Ii dai un termen limita. Daca il depaseste nu mai esti niciodata cu el.