| bahoi a întrebat:

Maine trebuie sa vb cu o fata la scoala locul unde ne vom intalnii sa bem o cafea si vreau sa i spun la scoala ca o plac dar nu stiu cum...si la final sa o sarut. Stiu ca trebuie sa fiu natural si nu trebuie sa invat texte dar ma cam pierd cand sunt fata in fata cu ea. Voi cum ia-ti spune unei fete ca o placeti iar la final sa o sarutati? Cand e momentul sa o sarut? Ea ce expresie a fetei trebuie sa aiba cand ii spun acest lucru? MULTUMESC

4 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Salut! :*
Pai vorbesti cu ea toate subiectele posibile si apoi te opresti si o privesti indelung si incepi deodata cu texte gen:"Esti asa de frumoasa, este incredibila, esti cea mai frumoasa etc.as vrea sa fiu cu tine, vrei sa fim impreuna?"si cand zice da, te ridici si o saruti de sa nu se vada.Romantic,nu?! :X
Bafta si fii curajos tinere!

| UnZambetTeRog a răspuns:

Pai. Sincer. nu trebuie sa "pregatesti" textele. Pur si simplu o iei de mana si ii spui ca o placi... dar atunci cand fac lucrul acesta sa te uiti in ochii ei. Si te apropii usor si gt... love struck si nu neaparat la scoala. poate cand va intalniti.
Mult succesc :X>big grin

| cristina3 a răspuns:

Fii tu insutzi si spune-i asa cum se primeshte eu nu teash sfatui sa invetzi texte multe dar sa-i spui din inima ceea ce simti cred ca asta o va bucura mult mai mult decit atunci cind vei invata texte sa-ti destainui sentimentele si te va saruta ea singura poate