Primul si cel mai important sfat e sa va protejati.
Sa aveti grija ca va curge sange si vedeti ce patati.
Ideal folositi un lubrefiant, s ar putea sa fie de ajutor prima data.
Si nu in ultimul rand, sa il intelegi si pe el daca il tine cateva secunde... asa e primele dati
Zici e mine ca nu am scris bine in engleza da pe tine și romana te bate ) "vedeți ce patati"
Eu nu am susținut nicăieri sa știu asa bine limba romana încât sa trec la alta limba
Deci tu nu le sti pe nici una cum trebuie? bravo ba! Da mie imi zici ca nu am scris un cuvant corect in engleza
Sa faci o femeie curva pentru ca vrea sa faca sex iar tu nu poti sa faci lucru asta. Cam asta inseamna
Doamne ferește... Dacă face sex la 17 ani înseamnă că e curva? Ești încuit rău de tot la cap.Te rog du-te și trateazate că e grav rău de tot
Okay ciudat ca ai programat chestia da mno ) o sa te doară, daca amândoi sunteți virgini o sa die foarte awkward și probabil nu o sa faceți nimic, și cam unbelieveble ca un baiat la 18 ani sa fie virgin o.O
Daca tot te ai murdarit de engleza la gura, macar scrie corect.
Nu e nimic "unbelievable" ca un baiat sa fie virgin la 18 ani. Atunci a considerat omul ca e capabil sa suporte consecintele unui act sexual, bravo lui.
Nu știu ce ți se pare asa wow mi se pare ceva absolut normal sa vorbim înainte mai ales despre metodele de contracepție.
Mutubal întreabă: