| Domii a întrebat:

Maine voi saruta o fata si mi-e rusine pentru ca e mai inalta cu vreo 4 5 cm decat mine si vreau sa stiu ce sa fac! cel care raspunde ft repede si mai ales serios o funda!winking

Răspuns Câştigător
| A12NDRA a răspuns:

Incearca sa stati undeva jos aman2, pe o banca, pe doua scaune.Asa iti va fi mai simplu si nu va mai conta inaltimea.Succes|!

11 răspunsuri:
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Pai ca sa nu se aplece ea putin mai bine o saruti cand stati pe o banca.

| DeliaMarius a răspuns:

Nu e o diferenta asa mare. Sarutul conteaza. Mai bine stati pe o banca...

| danifx2 a răspuns:

Esti mic lasa fetele happy

| Christos a răspuns:

Puneti tocurilaughing Daca e mai inalta si te place, nu vad care este inconvenientul, o saruti normal ea se apleaca bineinteles sau te ia in bratebig grin...incercati voi cumva so duceti la bun sfarsit...bafta

| AlinPlaya a răspuns:

Apuca-te de laba si te vei inalta cel putin 20 de cm

| Block240 a răspuns:

Te pui pe crescut raised eyebrows

| PopândăuIRătăcit a răspuns:

Daca vrei sa fii mai inalt apuca-te de basket chiar si 2 luni.In legatura cu sarutul...ori pe o banca ori incearca sa fii langa niste trepte tu fiind cu una mai sus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti vand un pont! Mare si secret!

Puneti o foaie de ziar sub picioare!winking

| iiDouaPuncteParanteza a răspuns:

Pai.Daca Ti'e jena ca e mai inalta ca tine puteti sta pe o banca.Sau pe altceva.Asa nu o sa se observe prea mult.Succes!

| Domii explică:

Multumesc la tuturor de raspunsuri astazi n-am putut de sarut dar voi incerca mainewinkingthenak you very much si sa nu iuit de fundwinkingtongue si am 14 ani nu 8laughingwinking

| duphasTON a răspuns:

Va puneti pe o banca. Daca vrei sa cresti apucate de inot in cateva luni (2-3) crezi 10 cm pe putin iti zic eu 100%