| yuhuu a întrebat:

Majoritatea baietilor prefera sexul anal in locul celui 'normal'.
Intrebare: Dragilor, nu va dezgusta catusi de putin chestia asta? Adica, nu va... murdariti? Cum va poate provoca mai multa placere fundul decat p***a?

16 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Cand e vorba de placere sexuala putini mai au timp sa gandeasca.
Si, daca se murdaresc sau nu, e ultimul lucru la care s-ar mai putea gandi...

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Eu nu cred ca prefera sexul anal in loc de cel vaginal.

Daca vecinul de la 3 o face sau iubitul tau ti-o cere, vecina se lauda la aprozar...nu inseamna ca toti vor asta si in niciun caz ca il tin pe locul 1.

Nu stiu cat de dezgustator e, dar n-ar trebui sa te ingrijorezi tu ca se murdaresc pe ''jucarie'' sau nu!

| MMihai a răspuns:

Tu ești băiat sau fată, că numele yuhuu nu mă face să pricep sexul persoanei.
Eu mă număr printre ăia minoritarii care apreciază sexul normal și oral practicat de femeie.

| harciog a răspuns:

Inseamna ca n-ai simtit niciodata cum ti-o gituie cu putere pentru ca, daca ai fi fost fata, ti-ai da seama ca doar nu faci sex anal cind iti faci nevoile.

| harciog a răspuns:

Yuhuuuu,lasa vrajeala pentru ca esti baiat si n-ai facut sex anal pina acum.Esti considerat retard de orice fata.Sac.

| Pedala a răspuns:

Daca te dezgusta sexu nu meriti sa il practici. Cat despre sondaj, e de ***.

| florynna903 a răspuns:

Prosti mai sunteti frate! E logic ca e fata! nu dupa user ci dupa intrebare!

| florynna903 a răspuns:

Si app cica ei il prefera pentru ca e mai stramt.
Nici eu nu inteleg da, ma rog.

| Rustin a răspuns:

Poa' sa-si faca clisma in cuur, se curata de cacau si dupa aia poti sa eu tragi pe la poarta din spate

| WayToManySuckers a răspuns:

Ma rog, sexul anal e mai periculos decat cel vaginal. (Nu sunt un cretin sa le enumar, nici cateva )
Dragi mei, numai ****ti anal.

| yuhuu explică:

Sexul meu ramane anonim momentanlaughing dar nu asta conteaza vroiam si eu niste pareri din partea barbatilor pentru ca majoritatea(pe care ii cunosc) se dau in vant dupa asa ceva... si nu inteleg de cethinking

| yuhuu explică:

@harciog nu trebuie neaparat sa te c**i ca sa te murdaresti...'nevoile' nu stau la 15 cm pe colon in sus ca sa nu te murdareasca pe tine. Si oricum nici peretii nu sunt chiar curati(asta doar in cazul in care te speli... in c*r)

Deci...nu m'ati lamurit. Daca zic ca dau funda pentru cel mai potrivit raspuns v'ar motiva sa numai raspundeti la caterinca?

| ioska a răspuns:

Auzi.esti femeie sau barbat?
cazul 1-femeie
te-asi ruga sa imi dai datele sondajului de opinie(niste cifre macar)
si is curios daca tu insuti ai facut acest studiu.mersihappy
cazul 2-barbat
nu vreau sa ma gandesc

| SilentRp a răspuns:

Eu nu sunt deloc atras de sexul anal

| cristi1212 a răspuns:

N-am mai auzit asta pana acum. O fi mai placut pentru ca nu-i pui caciula, nu stiuhappy N-am incercat si nici nu prea ma tenteaza.

| bvzmsam a răspuns:

Mie imi place sexul anal sa il dau sau sa il primesc. Nu ma murdaresc (nu stiu de ce).

Întrebări similare