| usuk a întrebat:

Majoritatea femeilor abordeaza o stare ipocrita. (asta e, nu avem ce-i face)
Ma intereseaza sa stiu cum se manifesta aceasta stare in prezenta altor femei CAND nu e vreun barbat de fata.
Devin mai vulgare? Mai directe?
Cum influenteaza varsta aceasta stare feminina?

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt la fel, chiar si cand sunt singure.
Cu varsta devin mai rele, cred big grin

| Nonzen a răspuns:

Sunt aici ca să-ți răspuns, dar... VOI BĂIEȚII SUNTEȚI DE 2 ORI MAI IPOCRIȚI!
O să-ți spun și de ce cred asta: toți vreți sex. (sunt rari cei care iubesc cu adevărat, pe cale de dispariție.) și știu că există femei lacome după bani, destul de lacome încât să facă sex pentru ei, dar totuși, sunt în număr mai mare fetele care nu s-ar vinde pentru așa ceva. (mai multe procentaje până s-a ajuns la rezultatul ăsta)
Și legat de răspuns... se simt și ele în largul lor, sunt mai lejere.
Nu te crede tu mai bun.
În fine... nimic personal... Toate cele bune! și nu căutați ceartă cei care nu sunteți de acord, că nu găsiți.

| RAY a răspuns:

De ce majoritatea oameniilor? de unde stim ca e o majoritate? poti afirma prin ce ai observat tu, daca eu acuma merg pe centura si toate fac sex pe banii inseamna ca toate femeile fac sex pe banii nu? anca vad ca face acelasi generalizare irationala,eu am spus sa fim selectivi nu sa facem generalizari,in primul rand orice om se comporta diferit in functie de cu cine vorbeste /mediu,o fata cand vorbeste cu mama ei /sora ei sau o simpla amica e diferit,da stai putin si noi barbati la fel,eu cu mama mea vb diferit fata de una straina,suntem condusi de emoti nu de ratiune,eu care am incercat sa ma integrez in lumea lor am observat ca multe se urasc foarte mult,ba chiar multe imi spuneau ca multe sunt ipocrite,materialste,femeile multe se urasc,barfesc etc ele nu sunt unite ca noi, noi daca ne batem avem sanse de impacare ele nu, pentru ca ele se ating emotional, limbajul vulgar in functie de educatie aici nu cred ca e vb daca esti fata/baiat, o data cu varsta femeile se descarca emotional si incep unele sa urasca pe cele tinere pentru ca urasc batranetea /lipsa frumuseti

| RAY a răspuns (pentru Nonzen):

Anca in primul rand scrie cu tu ai observat asta prin exprientele avute eu nu vreau sa isi contrazic exprientele, nu pot sa spun ca minti, tu leai trait tu stii mai bine, dar nu poti spune ca toti baieti sunt de 2 ori mai ipocriti,poate in grupul tau,in orasul tau ma indoiesc ca cunosti toti din orasul tau, lasa-ma sa isi spun ceva,pe multi baieti cuminti si buni le bagati in freindzone,pe badbpys le preferati ca iubit apoi va plangeti ca tot toti sunt rai, acuma cu sexul sa fim seriosi de ce sta un baiat cu o fata? ca il atrage sexual, daca noi barbati am fi asexuali nu am discuta cu voi,de ce crezi ca exista atractie sexuala? scopul biologic al unui mascul este reproducerea, gandeste rational daca o fata nu te atrage sexual de ce ai sta cu ea? stim cu toti ca atractia fizica =sexuala, faza ca cu toti vrem sex e adevarat asta, eu nu pot spune ca nu, fara sex nu am sta cu voi fetele cine spune ca ar sta minte sau e asexuala sau nu il atrage sexul opus, faza cu fete lacome un viitor este garantat de banii, o femeie vede resurce in barbati, resurce materiale, toate studille au dovedit ca barbatul prefera o femeie frumoasa si femeia un barbat cu banii, chestia asta se regaseste si in regnul animal unde masculi fac cadouri pentru sex, te invit sa cunosti evolutia umana uite asa isi formezi o idee despre tine si despre noi ca oamenii

| Nonzen a răspuns:

Ray, nu te băga! Vorbești prosti, eu doar spuneam părerile, crezurile altora, păreri sau crezuri cu care sunt de acord. Nu mă implic, și serios, nu-ți iau în serios comentariul. Am citit 1 rând din fiecare comentariu. Nu citesc! nu te mai obosi să scrii pentru nimeni.

| RAY a răspuns (pentru Nonzen):

Te doare ochii daca citesti prea mult?

| R0R0 a răspuns (pentru Nonzen):

Asta-i! I-ai zis-o!
Oricum, aveai dreptate!

| Voidwithin a răspuns (pentru Nonzen):

Chill out!
Nu e vina noastra ca cocalarii sunt asa de populari...
Personal, consider ca ambele sexe sunt egale si este prostesc si total inutil sa generalizezi.

| usuk explică (pentru Nonzen):

Privitor la intrebare, NU am specificat ca baietii nu sunt ipocriti; NU am de ce sa "ma cred mai bun"
privitor la raspuns, ce intelegi prin "lejer"?

| usuk explică (pentru RAY):

Ma tem ca ai divagat foarte mult. data viitoare citeste mai atent intrebarea. oricum, multumesc pentru raspuns

| usuk explică (pentru Voidwithin):

Ambele sexe sunt egale? in fata legii, bineinteles; sa stii si tu, nu suntem egali, nu am fost niciodata. singurul lucru ce il avem in comun(barbati cu femei) este ca umblam pe 2 picioare(exagerez, desigur) ideea e ca nu suntem deloc la fel

| Nonzen a răspuns:

Lejer... Adică nu au stres că stau într-o poziție jenantă sau părul e ciufulit, etc.