Primul sarut a fost la 14 ani. Stateam in pat si ea a venit si m-a sarutat . Nu faceam nimic pentru a atrage atentia fiind foarte timid. A aflat ca o plac intr-o seara cand am fost la o plimbare amandoi si ne uitam la stele frumos. A fost o relatie gen vorbit prin sentimente. Simteam ca nici nu era nevoie de vorbe. Ne intelegeam din priviri. Se citea iubire in ochi.
Primul sarut la 14 ani. cu un coleg de clasa. cu care am fost impreuna 9 luni apoi ne-am despartit! A fost ceva frumos. normal. ca nici nu stiam a saruta. sh aveam emotii. Eu il simpatizam. insa el ma placea. si s-a indragostit foarte repede de mine.
Primul sarut. hmm cam aiurea.am jucat in clasa ceva cu sticla si am picat sa ma sarut cu un coleg.eu nu stiutiam si asa am invatat! nu, a criicati e.asta se intampla pe la 13-14.(hai sa vad stupid.''....
Sincer nu-mi amintesc exact dar pe la 13 ani l-am avut cu un coleg care m-o placut si mie imi parea simpatic dar la varsta aia eram foarte timida, el a ajuns sa ma sarute dar eu mam retras asta o fost tot succes
justinbieberfan întreabă: