| ingerassecret a întrebat:

Majoritatea prietenilor mei imi spun ca fostul meu prieten regreta ca numai suntem impreuna si ca ma pierdut, ca vad ei ca lui ii pare rau, ca se vede acest lucru pe chipul lui..Eu nu stiu ce sa cred,recunosc ca a inceput sa vorbim mult mai des decat vorbeam noi,ma baga in seama pe mess, daca ma vede pe afara se opeste sa stea de vorba cu mine, astazi cand am iesit pe afara m-a pupat pe obraz numai pe mine desi mai etau inca 2 fete cu mine, imi ia apararea.Astazi de exemplu cand m-a sunat prietenul meu, fostul meu prieten se uita la mine cu o privire trista si nu spunea nimic etc.
Voi ce credeti?

4 răspunsuri:
| danden a răspuns:

Poate regreta sau poate e doar acel sentiment ca te vrea ca amica, mai ales ca deja il cunosti destul de bine. Oricum, daca v-ati despartit nu te gandi sa te impaci cu el, tot sa va despartiti veti ajunge. Eu am acest lucru ca principiu si o data l-am incalcat tocmai din acest motiv- a mai durat 4 luni si ne-am despartit din nou si e mult mai dureros

| Viatapepista a răspuns:

E clar ca inca te mai place, ca te vrea inapoi. Nu stiu motivul despartirii voastre, iar o impacare intre voi doi depinde de acest motiv si mai ales, de cat de mult il vrei tu inapoi. Daca ai o relatie frumoasa cu actualul si nici o afinitate pentru fostul, nu are rost sa te impaci cu el.Desi eu cred ca mai aibig grin atata timp cat i-ai examinat asa atent reactiile si esti in dubii.

| pleky a răspuns:

Niciodata nu poti sa si ce e in mintea omului. Poate intr-adevar regreta ca v-ati despartit, poate nu. Sfatu meu este sa vorbesti cu el deschis sa vezi cu adevarat ce vrea de la tine

| IloveME a răspuns:

Poate ii pare sincer rau, iar faptul ca tu ai prieten pentru el este un mare obstacol! nu vrea sa te presioneze, el iti da indirectele crezand ca, daca mai simti ceva pentru el iti vei lasa iubitul si te vei impaca cu el!
Daca mai simti ceva pentru el ia-l la o discutie sincera si aclarati lucrurile!