| Grrz a întrebat:

Mam sarutat cu verisoara mea primara, este grav?

16 răspunsuri:
| shadow72 a răspuns:

Daca afla alde mama ta va fi o problema... daca afla mama ta cum ai scris "m-am" iar o sa fie o problema

| mihai69 a răspuns:

Dacă nu află unchi-tu - nu.

| OnuOnulică a răspuns:

Daca te-ai sarutat din greseala atunci nu, se poate pune ca si "joaca".

| Emilian65 a răspuns:

Nu este grav. Doar este verisoara ta primara.

| SkyPilot a răspuns:

Ar fi bine sa stai departe de fetele dn familia ta, chiar si de cele cu are ai putea sa te casatoresti legal. Poti sa creezi probleme mari in familie. Verisoara primara este prea apropiata, casatoria cu ea este din cat stiu eu interzisa prin lege.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Incearca sa te saruti si cu cartea de gramatica.

| fadnox a răspuns:

Vei fi excomunicat

| Happyjump a răspuns:

Nu mai fă asta că îți dau în cap cu cartea de română

| SweetMinion a răspuns:

Nu prea vad care este marea problema,stiu persoane care isi casatoresc copiii si de aia nu a murit nimeni. Iti place de ea? foarte bine, spune-i si fiti un cuplu. Nu iti place de ea si v-ati sarutat din greseala? La fel de bine. Nu e nicio problema, incearca sa nu le spui parintilor, atunci va fi chiar o mare problema(sau mai stii, mai sunt si specimenelea alea rare de parinti "cumsecade" care sunt intelegatori)

| ღஜღpikapikaღஜღ a răspuns:

Hey!
Deci, daca te-ai sarutat cu verisoata ta, din greseala nu-i bai! Dar daca te-ai sarutat de buna voie, ii bai!
Da, sincera, n-o mai fa! Nu te mai saruta cu neamuri... Deci nmna, nu-i nimic, da sa no mai faci

| KatlynKim a răspuns:

Da.

| ColyR a răspuns:

Nu cred ca e o problema. Se mai intampla. Acum depinde daca ai anumite ganduri si mai si.

| Andrei_Daniel_1997_X4d8 a răspuns:

E naspa, n-o mai fa frate, sunteti rude neamuri, pana mea!

| Prototyp3 a răspuns:

Las-o pe verişoara ta în pace şi du-te şi citeşte o carte de gramatică.

| DaW a răspuns (pentru Prototyp3):

Duma asta ii cam expirata.

| MosCraciun666 a răspuns:

Ar fi bine sa mergi la un doctor sa iti faci un control la cap, poate doua