Complicat. ca sa nu mai spun ca mamata se poate pricopsi cuo gramada de boli. cred ca l-a els-a instalat si o forma de dementa senila iar instinctelea luat-o razna.
cuma spus si altcineva pe-aici, xplica i ca tu ai sa ai viata ta iar cand va fi cazut la pat nu o sa aiba cie sa-l ingrijeasca.
mamata banuiesc ca e copropritara in casa in care locuiti, deci are dreptut de sedere la acel domiciliu.
discuta serios cu tatal tau ca trebuie sa lase de laelaltfelil asteapta un sfarsit urat.
totusi de ce asa mare diferenta de varsta intre ei?
Este o situație urâtă, dacă lucrurile stau așa cum spui, ai dreptate, dar unii bătrâni o iau razna sa zic asa!
Deci nu cred ca ai cum sa-i vindeci, amândoi sunt părinții tăi, încearcă si tu sa faci ce poti, desigur ideală este varianta ta sa se împace dar cum el pare dus...
Poate ca ar trebui sa ii spui toata chestia cu cazutul la pat. Sa stii insa ca daca el nu are de gand sa se schimbe, nu o va face iar tu nu il poti obliga. Este cu totul si cu totul alegerea lui daca vrea sau nu sa o primeasca pe mama ta inapoi atata timp cat nu face ceva ilegal. Nu prea ai ce face daca spui ca are probleme cu nervii si ca nu poti vorbi cu el dar daca tine la tine, poti pune problema in felul urmator:
Asa ar trebui sa sa comporte viitorul (sau actualul) tau sot cu tine? Asa ar trebui tu sa iti inveti copii? Nu stiu daca poti face ceva mai mult decat ai facut deja, dar sa stii ca Dumnezeu nu doarme. Mai devreme sau mai tarziu se va face dreptate. Daca nu in viata de acum, atunci in cea de apoi. Spune-i ca orice ar fi nu va scapa nepedepsit de Dumnezeu.
Fiecare barbat cred ca vrea sa aiba sex in fiecare zi! nu consider nimic anormal daca face sex in fiecare zi! eu tot asa fac dar nu pore am cu cine...