anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mama culcat cu prietenu meu la o zi dupa menstruatie.si s-a terminat in mine. pot ramane insarcinata?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sigur ca da. Riscul este cu atat mai mare cu cat menstruatia a durat mai mult. Adica riscul e minim (dar nu zero) in primele 5 zile de la venirea menstruatiei. E important daca te-ai incadrat in ele.

13 răspunsuri:
| denisa_4752 a răspuns:

Cred ca e posibil orice. sfatul meu ar fi sa faci un test.bafta

| Darry a răspuns:

In mod normal nu...sanse f. f. mici.

| oooooooo a răspuns:

Sa nu mai faci asta niciodata! Riscurile sunt foarte mari.Acum asteapta cateva zile, si apoi fa un test de sarcina. Iar data viitoare protejati-va, pentru ca, te rog sa ma crezi, nu merita sa risti.Gandeste-te la viitor.

| radu75 a răspuns:

M-am speriat, am crezut ca mama ta s-a culcat cu prietenul tau... deci, nu erai inca in perioda fertila, asa ca sansele sa fii gravida sunt aproape nule. Mai incearca... vei reusi tu pana la urma!

Răspuns utilizator avertizat
| alexxa18 a răspuns:

Riscurile sunt foarte mici, dar NU INEXISTENTE! incearca un test de sarcina ca sa stai linistita happy

| myrazvy a răspuns:

Cine? mama ta? sau tu? cred ca vruiai sa spui 'm-am', da cu siguranta poti ramane insarcinata, dar nu mai pierde timpu du-te si fa-ti un test de sarcina.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si inca un detaliu cand si-a dat drumu in mine afost adoua ejaculare pot ramane insarcinata?

| DraCu_8496 a răspuns:

DAaaaaa cu sigurannta suta in mie! deja esti insarcinata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca mama s-a culcat cu prietenul, stai cuminte nu se intampla nimic

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da eu "m-am" am gresit oricine greseste merci pentru raspunsuri

| stefiari a răspuns:

E posibil dar nu sunt sigura, altadata sa te protejezi

| » Iµliaña « a răspuns:

Daca e primul contact sexual nu prea ai cum sa ramai...