Awww, ti-ai găsit un sugar daddy care te ține in puf și n-o suporți pe mă-sa. Tu cu ce contribui in relație in afară de desfăcut cracii? Ca din ce relatezi ăla te ține la el in casă, cheltuie cu tine, te plimbă pe nu știu unde și tot biata de tine ești revoltată și ai pretenția să cumpere casă ca să scapi de mă-sa. Gold digger 100%
Yes chiar așa e Sunt tinuta in puf primesc tot si nu suport sa mi se zica ceva desfacand cracii ne satisfacem placeriile si Asta zilnic! Who cares? tristule Te bagi ca musca in ****
Iar din ce scrii tu e clar ca esti un sarac care ar Face la fel Cu iubita fiului tau? dar na ce sa zic despre taranii fara Educatie care dau comentarii inutile si stau pe TPU:))) e clar ca n-ai viața. eu da :) prea frumoasa și de ce sa nu Tin la un asa iubit daca doar ma-sa e problema Serious? awww Pa saracule
Mutati-va singuri si gata, el trebuie sa ii dea o lectie mamei lui, ma mir ca o mai suporta. Asa ceva nu se face. Crede-ma ca doar ea va avea de sfarsit intr-un final, si oricum, karma nu uita.
Da asa Este! Multimesc pentru intelegere!
Poate daca o sa-i faci un nepotul său o nepoată se mai imbuneaza dar cel m ai bine până la momentul respectiv si pana o sa te muți de la ea incearca pe cat posibil sa o eviți si dupa ce te muti numai ai ce sa vb cu ea mult succes
Da mulumesc pentru intelegere! Asa procedeaza un om inteligent?
O ideea ar fi sa va mutați in chirie. Daca iubitul tau ține la tine sau e conștient mama lui chiar baga ceartă din nimic atunci nu vad ce de s-ar opune. Va descurcati voi doi impreuna. Si inca ceva, daca stai cu o asa persoana in casă cum mai am chef de sex?
Multimesc chiar aveam nevoia sa ma simt inteleasa!
Crede-ma ca nu-i usor si nu am chef de nimic.
Dar nu inteleg cum sa tratezi o persoana asa cand e iubita fiului tau... Ma Sperie cum urla la mine
Eu te-aș sfătui sa o iei la o conversație ca între două femei mature sa ii explici situația dintre tine și copilul ei, nu are rost sa te razbuni pentru ca o sa fi-e mai rău mai treci și tu peste unele lucruri chiar dacă te deranjează?
crisbebe întreabă: