anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mama m-a prins fumand... ce sa fac sa ma ierte si sa isi recistige increderea in mine? help please

Răspuns Câştigător
| Radioactive a răspuns:

Ooopa. In primul rand, cati ani ai? Apoi...
Cere-ti scuze si tine minte ca in primul rand e vorba de sanatatea ta! Caci daca fumatul ar fi ceva bun atunci am fuma toti. Daca nu te poti abtine, macar incearca mai rar, spunandu-i mamei tale adevarul, ca mai ai nevoie sa "tragi un fum" din cand in cand. Daca tii mult la mama ta si vrei sa te ierte complet, lasa-te. Dar timpul le va aranja pe toate. Daca era doar "o joaca de copil" si nu o mai facusei de multe ori inainte, poti la fel de bine sa-i explici. S-ar fi simtit rau si daca i-ai fi spus ca te-ai apucat de fumat, dar nu la fel de ranita ca acum, ca nu i-ai marturisit. Succes!

6 răspunsuri:
| alex_7207 a răspuns:

Faci tot ce e bine absolut tot si cata treaba poti sa inveti cu 10 pe linie si poate te v-a ierta

| Graphee a răspuns:

Buna nickolle,
Pai, pentru inceput incearca sa iei note bune. Sa fi 'ascultatoare', etc. Incearca sa ii recastigi increderea, desi este foarte greu.
E usor ca cineva sa isi piarda increderea in tine, dar sa o recastigi este mai greu.

Sper sa reusesti.
Si o zi buna in continuare...

| asul10 a răspuns:

Iti ceri iertate, ii promiti ca nu mai fumezi si o rogi sati mai dea o sansahappy...da te tii de cuvant.de nu, nu te mai crede daca te mai prinde si a doua oaratongue ||| Funda pls daca ti-am fost de folostonguepuppy dog eyes

| diana_6879 a răspuns:

Hey girl, ii ceri scuze si ii promiti ca nu o sa mai fumezi niciodata si chiar te lasi de fumat si o asculti si faci tot ce iti spune ea si devii o fata buna pentru a-i recastiga increderea FUNDA dk ti-am fost de folos

| Ionutzy a răspuns:

Ar fi bine sa te opresti! Am prieteni de 12 ani care fumeaza si totusi stau cu ei cand fac asta dar nu incerc fiindca pute si de la 10 m! Si dupa ce fumezi can de 10-20 ori o sa-ti puta mereu gura! Bafta!

| kenzo_3134 a răspuns:

Ba ionutzy tu gandesti cand scrii ceva? Te-oi crede vreun wolverine acum de mirosi tigara de la 10 m.si daca tu nu te speli pe dinti normal ca-ti pute mereu gura.