Mamei tale ii trebuie un ginere ca mine prietenul tau ar trebui sa vorbeasca cu mine, as avea ceva sfaturi pentru el, am trecut si eu printr-o situatie de genul iar acum soacra e pusa la punct
Eu am avut o problema de genul asta cu mama si intr-un final mi-am dat seama ca mama avea dreptate,mama este doar una si sigur nu-ti vrea decat binele pentru ca esti copilul ei,mai bine asculta-ti mama inainte sa fie prea tarziu,daca tipu e in alta tara si va vedeti o data pe an,nu stii ce face el acolo,parerea mea si nu uita mama e doar una si nu mai incerca sa o eviti,cand eram acasa la mama ma certam cu ea,acum cand nu mai stau cu ea uneori plang si-mi aduc aminte de momentele in care stateam cu ea, nu stiu uneori as vrea sa dau timpul inapoi sa am gandirea pe care o am acum si sa nu fi comentat la mama cum o faceam, dupa parerea mea nimeni niciodata nu ne va iubi mai mult decat mamele noastre.
Eu stiu ca intotdeauna mamele au o oarecare dreptate. Bun ii poti spune ca il iubesti tu nu ea sau ca tu esti cu el nu ea, dar totusi prea multa bataie de cap pentru o pers cu care te vezi atat de rar. Sentimentele se vor duce cu trecerea timpului si zic eu o sa regreti k pierzi timpul mai bine incearca sa fie unul si pe placul tau si al mamei tale pentru a fi toata lumea happy! Mult succes in continuare
Pai eu ti-as zice sa-i zici mamei tale toata chestia. Daca nu intelege incearca atunci cand esti pe mess si vorbesti cu el sa nu te vada mama ta. Daca o sa inceapa sa urle inseamna ca acel baiat are un secret.Cum ar fi daca este in afara poate sa te insele.Mai bine fa cum crezi tu mai bine. Orcum toate mamele sunt asa. Sper ca te-am ajutat!