O relatie pe ascuns nu poate aduce nimic bun, iar cel care ti-a propus asa ceva nu-ti merita increderea ta. Asadar, mama ta are iarasi dreptate.
Sa va despartiti si sa va vedeti pe ascuns, ok.Tin minte ca e o tactica foarte misto cand vrei sa-ti tii partenera la distanta.O vezi doar cand ti se scoala si stai linistit fara sa fii sufocat.
Nu..sa ne despartim....ca ne vedem tot pe ascuns ca urla mama...
Din cate am înțeles ai 17 ani, va puteți vedea pe ascuns, peste un an vei deveni majora, atunci mama ta nu va mai putea face nimic in privința asta
Da tu cati ani ai? tu pana la cati vrei sa ramai virgina? pai daca iti place de baiat trebuie sa va vedeti pe ascuns cu toate ca parintii tai tot o sa afle...
Am 17 ani pai pana la maxim 18. dar nu stiu ce sa zic altele al 12 ani au copii.
Da dar desigur nu vrei sa fii ca altele... oricum pana la penetrare poti sa mai faci si altfel de sex; in felul asta nici nu te certi cu parintii da si prietenul si tu sunteti satisfacuti
Ai dreptate.
Și e o catastrofă dacă rămâi virgină până la 20 de ani, nu? Se întâmplă ceva rău, nu?
Păi da, dar are dreptate ) Stai puțin, aici e vorba de iubire sau de sex? Că astea nu vin la pachet. Sunt lucruri diferite.
De parca un baiat sta cu tine doar sa se uite la tine. )
Dar un băiat poate sta cu tine să aștepte momentul potrivit pentru sex. POC! De răspunsul ăsta ce zici?
Aici ai dreptate. Nu te contrazic.
Eu as zice sa va vedeti pe ascuns, va fi mult mai riscant, deci si mai palpitant plus ca faptul ca nu te poate avea tot timpul, il va face sa te doreasca si mai mult. Nu stiu cum vezi tu vazutul pe ascuns, dar eu l-as primi cu bratele deschis, dar depinde de tine si de firea ta. Si n-ar trebui s-o lasi pe mama ta sa decida pana cand o sa fi virgina, eu mi-am propos sa nu mai fiu pana la 17, dar e alegerea ta, nu a ei.( e parerea mea, nu vreau sa fiu judecata)
Spune-i mamei tale ca il iubesti si ca si el te iubeste si ca trebuie sa te inteleaga.Frate,ai 17 ani, pune piciorul in prag si spune-i mamei tale ce crezi si ce simti.