| Roxxy03 a întrebat:

Mama mea nu este de acord cu relatia dintre mine si prietenul meu. El ma iubeste foarte mult, iar eu la fel. El mi-a spus ca e mai bine sa ne despartim ca sa nu ma mai cert eu cu mama si sa nu ne mai tot vedem pe ascuns. Ce sa fac? Am nevoie de sfatul vostru. sad

22 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

O relatie pe ascuns nu poate aduce nimic bun, iar cel care ti-a propus asa ceva nu-ti merita increderea ta. Asadar, mama ta are iarasi dreptate.

| Roxxy03 explică (pentru neutrino):

Nu,spuneam ca el a spus ca mai bine ne despartim...ca noi ne vedem tot pe ascuns, noi niciodata nu putem iesi nicaieri ca ne vede mama.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa va despartiti si sa va vedeti pe ascuns, ok.Tin minte ca e o tactica foarte misto cand vrei sa-ti tii partenera la distanta.O vezi doar cand ti se scoala si stai linistit fara sa fii sufocat.

| Roxxy03 explică (pentru anonim_4396):

Nu..sa ne despartim....ca ne vedem tot pe ascuns ca urla mama...

| Happyjump a răspuns:

Din cate am înțeles ai 17 ani, va puteți vedea pe ascuns, peste un an vei deveni majora, atunci mama ta nu va mai putea face nimic in privința asta

| Sfatosul2012 a răspuns:

Da tu cati ani ai? tu pana la cati vrei sa ramai virgina? pai daca iti place de baiat trebuie sa va vedeti pe ascuns cu toate ca parintii tai tot o sa afle...

| Roxxy03 explică (pentru Sfatosul2012):

Am 17 ani pai pana la maxim 18. dar nu stiu ce sa zic altele al 12 ani au copii.

| Sfatosul2012 a răspuns (pentru Roxxy03):

Da dar desigur nu vrei sa fii ca altele... oricum pana la penetrare poti sa mai faci si altfel de sex; in felul asta nici nu te certi cu parintii da si prietenul si tu sunteti satisfacuti

| Roxxy03 explică (pentru Sfatosul2012):

Ai dreptate.

| robi1990 a răspuns:

Dai pace la mama ta, traieste viatahappy

| Roxxy03 explică (pentru robi1990):

Ea a vorbit cu el si i-a zis sa nu isi bata jos de mine, ea vrea sa stau virgina pana la 20 de ani...ce naiba.

| robi1990 a răspuns (pentru Roxxy03):

Si tu dupa maicata te iei daca il iubesti pe tipu ala fi cu el ascundete vezi cum faci

| Roxxy03 explică (pentru robi1990):

Multumesc. Dar zice ca sunt minora...si ca e prea devreme sa imi incep viata sexuala si din astea...

| anonim_4396 a răspuns (pentru Roxxy03):

Și e o catastrofă dacă rămâi virgină până la 20 de ani, nu? Se întâmplă ceva rău, nu?

Păi da, dar are dreptate laughing) Stai puțin, aici e vorba de iubire sau de sex? Că astea nu vin la pachet. Sunt lucruri diferite.

De parca un baiat sta cu tine doar sa se uite la tine. laughing)

Dar un băiat poate sta cu tine să aștepte momentul potrivit pentru sex. POC! De răspunsul ăsta ce zici? laughing

Aici ai dreptate. Nu te contrazic.

| Lily333 a răspuns:

Eu as zice sa va vedeti pe ascuns, va fi mult mai riscant, deci si mai palpitant plus ca faptul ca nu te poate avea tot timpul, il va face sa te doreasca si mai mult. Nu stiu cum vezi tu vazutul pe ascuns, dar eu l-as primi cu bratele deschis, dar depinde de tine si de firea ta. Si n-ar trebui s-o lasi pe mama ta sa decida pana cand o sa fi virgina, eu mi-am propos sa nu mai fiu pana la 17, dar e alegerea ta, nu a ei.( e parerea mea, nu vreau sa fiu judecata)

| Roxxy03 explică (pentru Lily333):

Asa este. Multumesc frumos.

| FuckYouLife a răspuns:

Spune-i mamei tale ca il iubesti si ca si el te iubeste si ca trebuie sa te inteleaga.Frate,ai 17 ani, pune piciorul in prag si spune-i mamei tale ce crezi si ce simti.

| Roxxy03 explică (pentru FuckYouLife):

Multumesc de raspuns.