Eu in locul tau, stateam lejer cu mana'n falca cum se zice popular si o intrebam frumos daca la fel a facut si ea.Si cum de sa ales cu tata(adica taicatu)
Dă-i pace la mama ta.E doar o materealistă îngâmfată.
Nu-i pasă de fericirea ta îi pasă doar de banii cu care ai fii.
De unde ştie ea că banii te fac fericiţi? Şi nu iubirea?
Ignor-o şi spune-i totul în faţă.
Da-i o palma mamei tale, spune-i ca e din partea lui preadulcepreafin, cu mesajul, nu mai vorbii prostii, banii nu aduc fericirea, banii inseamna probleme, iar daca cauti un barbat cu bani, ai sa fii mereu dominata
E penibil, ai 20 de ani, la vârsta asta poți să faci orice vrei.
Dacă e bogat și nu-l iubești mai bine las-o baltă, dar mai bine stai lângă un timp care stă bine la capitolul ăsta, dar contează si alte lucruri.
Ascult-o pe mama ta. Ea probabil acum regreta ca atunci cand avea 20 ani nu a facut exact asa si l-a cunoscut pe tatal tau, iar o data cu el si datoriile
Oooo,mămica vrea să te înveţe la 20 de anişori cum să fii o curvuliţă ieftină care(cum spui tu) să sară din floare în floare.Nimic bun din asta nu va ieşi, dacă singură nu vei decide să ieşi...
Du-te la maicata si intreab-o de ce nu cauta ea asa ceva, sau de ce nu a facut asa cand era tanara.
Pff, mamicuta ta te invata la prostii. Nu cred ca este corect ce face ea, adica te cam invata sa fii curvulita ( fara suparare ).Dar totusi, nu conteaza banii, banii se fac in timp.Eu il locul tau n-as aculta-o. Asta depinde de tine.
Mama ta te-a născut, crescut, sfaturile ei vor fii de multe ori pline de înțelepciune DAR tot mama ta nu are nici un drept asupra ta! Ce faci cu viața ta e problema ta! Eu te sfătuiesc sa discuți cu mama ta; sa îi spui ca tu deja iubești pe cineva și ca atitudinea ei doar de îndepărtează de ea.