Da. Este foarte adevarat. De obicei asa se intampla, asa este facut lumea ca niciun rau sa nu ramana nepedepsit. Uneori dureaza mai mult pana persoana trece printr-o experienta similara sau foarte repede. De obicei persoanele care ranesc in dragoste au fost deja ranite.
O data si o data, cu totii vom fi dezamagiti de anumite persoana sau raniti de catre acestea, fii sigura de asta
Ce nu zic mamele ca sa te simti mai bine. Ai noroc ai, nu ai, nu ai. Desi asta nu e ceva permanent, poti avea parte de amandoua, sau doar de unul.
Nu e adevarat. Unul care nu iubeste doar se combina cu una, nu are cum sa sufere. Am destui cunoscuti care azi umbla cu una, maine cu alta si o duc destul de bine as spune eu!
Nu e un lucru relevant. De obicei ai să vezi că tipul acesta de oameni o duc cel mai bine în viață.
Buna cosmina din Braila esti in judet cu mine...Asa putin conteaza asta pai mie unul mi s-a intamplat odata asa..si mai mereu acum depinde de contex, neimpliniri nu prea ai dar ai cam aceeasi soarta...
Ei bine de cate ori sa va zic, eu nu sunt din Braila, sunt din Tg Ocna, judetul Bacau, Braila e numele meu de familie
Nu am stiut...Ok o zi buna cosmina
HappynewCenusa întreabă: