| chocolate3755 a întrebat:

Mama nu ma lasa categoric sa folosesc tampoane. Ea zice ca-s periculoase pentru sanatate,ca e rau sa introduci un obiect strain in corpul tau si ca nu e bine ca tot sangele ramine blocat in corp etc. Eu insa urasc absorbantele,sunt foarte incomode si plus ca peste putin incepe vara,n-as vrea sa ma simt de parca port scutec sau mai rau,sa ma patez! M-a lasat anterior doar sa le incerc,m-am descurcat si imi par extrem de comode. Acum nu mai vrea sa auda de ele. Poate zice ca-s periculoase pentru ca pe vremea ei erau rele, acum insa sunt moderne si daca atata lume le foloseste, e ok probabil. Nu se pune problema virstei aici pentru ca am aproape 16 ani. N-as vrea sa le folosesc pe ascuns, dar nici sa las situatia asa cum este nu vreau. Ce sa fac?

8 răspunsuri:
| AikkoxD a răspuns:

1. OB-urile te pot dezvirgina. Nu în toate cazurile, depinde. Dar totuşi pot.
2. Sunt incomode. Mai ales dacă eşti virgină, n-o să poţi să stai jos şi îl vei introduce cu frică, să nu te doară, astfel poţi cauza răni interne.
3. Dacă tot de mănâncă să le iei, încearcă OB-uri mini. Şi oricum nu e foarte indicat să le foloseşti. Doar în anumite cazuri: petrecere/plajă etc.

| Stefy200 a răspuns:

Explica-i mamei tale faptul ca ar trebui sa inteleaga ca e ok sa folosesti tampoane si spune-i ce simti... poate te va asculta. Daca nu functioneaza poti lua o mica brosura despre menstruatie unde vei gasi informatii despre tampoane si poate dupa ce va citi va intelege.Sau intreaba de fata cu mama ta o farmacista sau un doctor despre folosirea tampoanelor.

| h3r a răspuns:

Nu, nu, nu!
Mama ta se referă la ob-uri, tampoane „interne"! Și are toată dreptatea din lume! Nu vă mai încăpățânați cu ob-urile.

| raluk27 a răspuns:

Pai are dreptate. Acum si tu..de ce-ai vrea sa stai cu un dop in fund?

| SimonaQs a răspuns:

Tu vorbesti de ob-uri. Are dreptate nu este foarte indicat sa folosesti... Din motivele pe care le-ai specificat. Daca te jeneaza absorbantele normale incearca unele mai mici.

Bye Bye :*

| Thextruexme a răspuns:

Le-ai cam incurcat, mama ta zice de ob-uri happy

| fataaaa a răspuns:

Mama ta are PERFECTA DREPTATE! Ascult-o ca OB-urile astea nu sunt indicate! Ea iti vrea binele, nu vrea sa faci vreo infectie din cauza lor. Ascult-o, nu te incapatana, ea iti vrea binele!

| LisovskiPatrisia a răspuns:

Inceraca sa gasesti in internet un articol despre absorbante [ de bine sa fievscris ]