| alexandru0sorin a întrebat:

Mani daca imi apare o alunita pe penis e grav? Nu e boala venerica ca nu ma doare si nici nu ustura si nici nu se spala, trebuie sa fie alunita, mi-a mai aparut una pe mana si a fost la fel.

Ati mai patit asa ceva?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Poti spera sa primesti un raspuns corect si avizat doar in urma unei consultatii efectuate de catre un medic dermatolog sau urolog. Negi sau alunite pot sa apara si pe penis exact la fel cum apar si pe alte parti ale corpului. Sanatate!

| alexandru0sorin explică (pentru corbulalbrosu):

Daca apar ca si pe alte parti sa inteleg ca nu e nimic grav?
n-am patit nimic in urma aparitie i alunitei de pe mana

16 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
De ce nu vorbesti cu tatal tau?
Doar daca faci un control poti afla daca e de rau ori ba...
O zi buna happy

| alexandru0sorin explică (pentru caramela):

Mersi nu am tata la ce control sa ma duc

| Violleta2022 a răspuns:

Mergi la Boli Dermato-Venerice sa te vada un medic!

| alexandru0sorin explică (pentru Violleta2022):

Man nu e un neg, e alunita 100%. cum sa zici ca nu e alunita daca eu vad clar ca e alunita. pot sa fac o poza ca sa va concing

Apropo n-am avut contact sexual deci nu poate fi vb de boala venerica daca la asta te referi

| Violleta2022 a răspuns (pentru alexandru0sorin):

Daca stii ce este, atunci de ce ne mai intrebi pe noi?>

Man n-am vazut om mai incapatanat decat pe tine numa pe mine

| Violleta2022 a răspuns (pentru alexandru0sorin):

Daca te deranjeaza sinceritatea mea si sfaturile mele, eu pot sa te ignor pe viitor!

Man, in masura in care ai tu dreptul sa iti displaca felul in care ma adresez am si eu dreptul sa ma adresez asa. daca nu iti convine nu mai interactiona cu mine.

oricum de fiecare data cand raspunzi am impresia ca nu intelegi ce scriu eu, numai ce vrei tu. de fiecare data cand iti combat argumentele cu contraargumente nu faci decat sa reiterezi ce ai spus la inceput si sa nu contribui cu nimic nou la discutie. daca te face sa te simti mai bine, chiar te rog sa ma ignori pe vitor.

| ChrystianSandu a răspuns:

De aia exista doctor ginecolog, mergi si discutata cu el, sigur gasesti rezolvarea pe un site web

| corbulalbrosu a răspuns (pentru ChrystianSandu):

Cam ce crezi ca i-ar putea face medicul ginecolog? Probabil l-ar putea consulta insa numai dupa ce i-ar monta/crea prima data un vagin. laughing

| Lioana a răspuns (pentru ChrystianSandu):

Doctorul ginecolog se ocupa numai de femei. De barbati se ocupa urologul.

| ChrystianSandu a răspuns (pentru Lioana):

Bine de stiut pe viitor

| anonimulanonimus01 a răspuns:

Am patith si-o si nu m ai ai voie sa faci laba eu luna viitoare o sa imi fac schimbare de sex ca sa ma pot masturba in continuare

| alexandru0sorin explică (pentru anonimulanonimus01):

Apreciez k incerci s ma amuizi dar pot sa o frec fb si cu tot cu alunita initial creeam ca e ceva pata de la niste murdarie sau ceva dar dupa o spalare buna nu s-a dus mi-am dat seama ce era deci asta nu este o problema cred ca glumesti daca nu ai grija ca nu e adevarat c ai zis