| asdfghjklanonim1997 a întrebat:

Marea dilema mare: de ce baietii (adolescentii) vor doar sex si refuza relatiile, dandu-le sperante false fetelor? happy

26 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Tu stiai ca fara cerere, nu exista oferta?

| irina20 a răspuns:

In primul rand n-au ce face cu relatiile serioase.Asta e varsta cand iti faci prieteni cand schimbi fete/baieti de la o zi la alta.Cand mergi la petreceri si te distrezi pana dimineata cu toate ca trebuia sa fi acasa la 10.
O relatie serioasa inseamna si responsabilitate ceea ce adolescentii nu prea stiu cu ce se mananca.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Pentru k sunt baieti destepti

| RAY a răspuns:

Din cauza nivelului mare de hormoni sexuali masculini care la pubertate explodeaza in creier, fetele de ce cred ca baieti de 16, 17 ani chiar vor relati serioase, in plus ce relati ai putea avea la ani aia sa fim seriosi alea sunt aventuri nu relati, de aia din pacate sunt copii cu copii in brate, in mod rational un baiat e maturizat la varsta de 25 de ani si o fata la 20 de ani, fetele gandesc mai matur ele au interese bine determinate materiale, baietii sexuale, undeva la mijloc e calea cea buna

| Dariusuu a răspuns:

Pentru că asta caută.

| Felys a răspuns:

Nu sunt dornici de ceva stabil, vor sa experimenteze cat mai mult si o relatie stabila le-ar lua din avant, au nevoie de libertate sa nu le tina nimeni contul cu cine se intalnesc si ce fac, de aia nu vor ceva stabil

| asdfghjklanonim1997 explică (pentru Felys):

Pai si pana cand o sa continue asa? nu pot fi toata viata in limba dupa sex

| Cristiann25 a răspuns:

Asa se intampla in ziua de azi.O sa se potoleasca majoritatea baietilor cand o sa fie mai mari.

| Rebecca009 a răspuns (pentru Cristiann25):

Stii cand se potolesc barbatii? Cand nu le mai merge sculamentul. laughing La unii se intampla mai tarziu, la altii mai devreme. De regula dupa 70 ani laughing

| lex79 a răspuns (pentru Rebecca009):

Corect.

La unii "cade" şi mai devreme - 55-60 laughing

| Cristiann25 a răspuns (pentru Rebecca009):

Unii se potolesc altii nu!happy

| Voidwithin a răspuns:

Eu cred ca nu refuza relatiile ca prostii.
Poate nu le place de fata respectiva.

| Gogu06 a răspuns:

Pentru ca baietii au penis fetele au vagin si fetele sunt inebunite dupa vrej

| SimonaQs a răspuns:

Vor sa incerce asta cu cat mai multe... Si cei care fac asta nu au creier.

| lex79 a răspuns:

Pentru că fierb hormonii în ei şi au 2 neuroni obosiţi în cap.

| kbxftw a răspuns:

Pentru că sunt la o vârstă la care nu ştiu cum să se comporte într-o relaţie, nu sunt pregătiţi pentru asta. La vârsta adolescenţei au nevoie de piz dă.

| meseriasul88 a răspuns:

Eeee ce crezi tu ca numai baietii vor sex stai linistit ca si fetele sunt disperate dupa sex nu numai barbatii in ziua de astazi chiar nici nu stii in ce fata sa mai incredere ca sa nu te arate cu degetul pe strada,, ca uiteo ba pe aia am f... si eu,, in primul rand e cu totul altceva

| Maddutzakiss a răspuns:

Pentru ca asa reusesc sa aduca o fata in pat daca ii spune ca vor doar sex categoric ca fata il lasa asa ca devin nesimtiti si incep cu minciuni si vrajeli iar unele chiar pun botul si ajung in patul lor asta e realitatea

| 0alafaranume0 a răspuns:

Mda, lex79 ce mentalitate ai ma doare capul pacat mai ales pentru varsta ta, raspunsul e in felul urmator: atat fetele cat si baietii au nevoie in mod egal de sex, asta ca barbatii inseala si femeile nu sau ca barbatii mereu sunt de vina si femeile sunt usa de biserica sunt povesti pescaresti, primesti fix ceea ce meriti pentru ca se poate intampla si invers ca baiat sa te atasezi si sa isi bata o fata joc de tine, in primul rand cel mai important e sa nu te grabesti eu consider asta ca fiind cea mai mare greseala, daca vorbesti cu cineva o perioada si vezi ca ar putea sa te dezamageasca nu te combini cu persoana respectiva e foarte simplu! stii in viata asta trebuie sa ai tu grija de tine ca nu are nimeni! normal ca un baiat profita de navitatea unei fete si in ziua de azi am vazut prostie dusa pana la extrem in care multe isi ofera virginitatea crezand ca astfel se vor face iubite, sper ca ma intelegi ca cine si-o face si-o face cu mana lui, nimeni nu ajunge sa ramana toata viata cu primul partener pot spune ca batandu-si baietii joc de ele ajung fetele sa se maturizeze desi repet e vina lor, si ca sa te lamuresc cu refuzatul relatiilor la fel e complet fals eu la 16-17 ani aveam sansa sa imi insel prietena in nenumarate randuri si nu am facut-o pentru ca plecam de la ea foarte fericit si satisfacut chiar nu mai aveam de ce si poate ca nici nu mai eram in stare sa ma duc la alta dupa, daca iti satisfaci partenerul nu va mai cauta la altele ce are la tine deja, daca nu il poti satisface e problema ta, daca nu iti f*** prietenul bine ti-l f*** alta!

| SimonaQs a răspuns (pentru 0alafaranume0):

Corect... Ai dreptatewinking

| asdfghjklanonim1997 explică (pentru 0alafaranume0):

Mda, ai mare dreptate. probabil ca eu sunt mai sensibila, mai romantica. Ghinionul meu e ca arat bine, cel putin asa zic toti baietii, pentru ca ei numai asta vor de la mine, sa ma bage in pat...si cateodata e greu, pentru ca cum spui tu, cateodata fetele cred ca daca fac sex vor fi iubite. iar daca nu, baietii le vor ignorastraight face si cel mai nasol e atunci cand ajungi sa tii la un baiat care vrea doar sex de la tine. si da, avem 17 ani amandoi si poate lui o sa ii treaca cand o sa fie maimare, insa el niciodata nu a avut o relatie, doar s-a culcat cu mii de fete oh go on

| 0alafaranume0 a răspuns (pentru asdfghjklanonim1997):

Si cine te obliga sa stai cu el? iti place sa fii folosita ca o carpa?happy

| 0alafaranume0 a răspuns (pentru asdfghjklanonim1997):

Haha mii de fete? tu stii ce inseamna mii? inseamna de la 3 mii in sus adica el trebuie sa fi inceput a o face acum 10 ani si sa fi avut cate una in fiecare zi. 365x10=3650? ai cam exagerathappy

Răspuns utilizator avertizat
| alLi1 a răspuns:

Ne sta in caracterbig grin

| Geo1618 a răspuns:

Sunt batuti in cap!winking