Depinde cat de mica e si de cat timp sunteti impreuna. Daca o iubesti, o astepti
Tu ai spus ca ai prietena.prin urmare ceea ce faci inseamna ca o inseli-fapt care se contrazice cu''imi iubesc prietena''. Ceea ce faci este gresit din punctul meu de vedere. Un om care iubeste are rabdare cu celalalt si ii respecta deciziile.Think!
Nu, nu e normal. Ateapt-o, asa e normal. Daca intr-adevar o iubesti, o poti astepta pana va fi pregatita pentru sex, ca nu intra zilele in sac.
Daca nu vrei ca sa sufere atunci nu face sex cu alte fete pararea m ea este ca tot zici ca o iubesti pai convingeo sa faca ea eu spun un mic secret cam ce trebuie sa faci ca so convingi, uite de exemplu vine valenine s day inchirieaza o camera la hotel sau ma rog la tine acasa sa aiba un pat frantuzesc dublu inpodobeste camera in culoare rosie si cu petale de trandafiri si lumanari rosi pregateste doua pahare si o sticla de sampanie, vin sau ma rog ce crezi ca ii place, si invit-o seara de valentine s.pentru inceput trebuie sa o saruti cu foc dupa aia incet incet hainutele jos saruturi pe gat pe corp si asa mai departe si excito la maxim si atunci o sa te doreasca si o sa vrea sa faca sex cu tine, incearca varianta asta ca poate o sa iti fie de folos bafta
Daca nu vrei ca sa sufere atunci nu face sex cu alte fete pararea m ea este ca tot zici ca o iubesti pai convingeo sa faca ea eu spun un mic secret cam ce trebuie sa faci ca so convingi,uite de exemplu vine valenine s day inchirieaza o camera la hotel sau ma rog la tine acasa sa aiba un pat frantuzesc dublu inpodobeste camera in culoare rosie si cu petale de trandafiri si lumanari rosi pregateste doua pahare si o sticla de sampanie,vin sau ma rog ce crezi ca ii place,si invito seara de valentine s.pentru inceput trebuie sa o saruti cu foc dupa aia incet incet hainutele jos saruturi pe gat pe corp si asa mai departe si excito la maxim si atunci o sa te doreasca si o sa vrea sa faca sex cu tine, incearca varianta asta ca poate o sa iti fie de folos bafta
Daca nu vrei ca sa sufere atunci nu face sex cu alte fete pararea m ea este ca tot zici ca o iubesti pai convingeo sa faca ea eu spun un mic secret cam ce trebuie sa faci ca so convingi, uite de exemplu vine valenine s day inchirieaza o camera la hotel sau ma rog la tine acasa sa aiba un pat frantuzesc dublu inpodobeste camera in culoare rosie si cu petale de trandafiri si lumanari rosi pregateste doua pahare si o sticla de sampanie, vin sau ma rog ce crezi ca ii place, si invit-o seara de valentine s.pentru inceput trebuie sa o saruti cu foc dupa aia incet incet hainutele jos saruturi pe gat pe corp si asa mai departe si excito la maxim si atunci o sa te doreasca si o sa vrea sa faca sex cu tine, incearca varianta asta ca poate o sa iti fie de folos bafta