Si eu am aceeasi problema cand trec pe langa fata ceo plac, ea are 16 eu 15 nu vad problema, cand trec pe langa ea ma fac ca vorbesc cu altcineva, in mintea mea imi planuiesc dinainte cea ce fac sau ceas vrea sa-i zic, in mintea mea ma sarut cu ea non-stop, cand treceam pe langa mea ma imaginam supermann, ma simteam barbat, marog, intr-o seara am vazut-o singura pe strada si am vorbit cu ea, am invitat-o la un suc si a venit cu mine, am impresionat-o si i-am furat un sarut, fi sigura ca te place 100% sau poate 99% nu va fi 100% hotarat
Funda?
As vrea sa iti dau funda, dar nu pot.
De ce nu poti iti fur si tie un sarut?
Nu am putut, dar acum merge.Nu imi arata acolo : DECLARA CASTIGATOR.Dar te-am declarat oficial :p.Multumesc de raspuns.Succes la fete:d.
Ms la fel!
Wow! Esti si "desteapta", bag seama. Presupun ca esti si blonda...ca sa fie tacamul complet.
Opa...Inca un Einstein...Bun venit in club!
Mi-e foarte mila de tine... Chiar si daca esti asa cum spui - frumoasa - esti si prostuta, naiva, vanitoasa, ingamfata, etc.
Iti dai seama ce nasol va fi cand iti vei da seama ca nimeni nu e langa tine pentru ceea ce esti cu adevarat, ci pentru conserva numita fizic?
Am cunoscut fete ca tine. Si toate au ajuns dame de consumatie... A diferit doar miza.
Mai bine ar trebui sa iti fie mila de tine...Ti se potriveste numele.L-ai ales cu multa sinceritate in inima, nu-i asa?
Mai, chiar nimeni nu vede dincolo de aparente? Chiar asa de ingenua e lumea?
E foarte "corect" ce spui tu. Nu poti sa aduci un contra-argument, te legi de nick-ul meu. As putea si eu sa spun ca nick-ul tau e scris gresit si ca ai o poza absolut... reprezentativa.
Da' vad ca iti place sa folosesti si cuvinte d'alea...complicate. Poeta lui mama care esti tu poeta.
Ce grea e gramatica asta...nu? Daca tu crezi ca te-ai exprimat corect...treaba ta.Se spune poeta mamei, nu poeta lui mama, pentru ca mama nu este de gen masculin. Pune mana pe carte, ca nu urzica.
Eram sarcastica. E foarte greu sa intelegi sarcasmul. Trebuia sa pun totul in ghilimele, sa te prinzi unde e?
Iubita, am mai multa scoala decat vei avea tu vreodata. La varsta la care te lauzi cu faptul ca se uita dupa tine baietii, eu ma laudam cu sutele de carti citite. Acum fiecare face dupa puteri.
Cand nu ai contra-argument, tot ce poti face e sa te legi de gramatica. Sau sa nu recunosti sarcasmul. )
Inca ceva... dupa 3 puncte de suspensie se lasa spatiu. Nu esti la "completati spatiile punctate". Spun si eu.
A, da. E Lindsay, nu Lyndsey.
Ce aveai sa spui cum... Daca dupa trei puncte de suspensie se lasa spatiu...tu de ce nu ai lasat? Domnisoara numele unei persoane se scrie cu litera mare, din cate obesrv eu tu esti un obiect. Oricum eu te asociam cu o sfecla.In limba romana nu exista grupul de litere"tz", dar avand in vedere ca tu te crezi pe planeta intelepciunii, in care tu esti zeita, nu am nimic de obiectat.
Si inca ceva...Nu imi corecta tu mie numele! Vreau sa iti spun ca ti-ai ales un nume pe cinste***.Te felicit.
Exista si numele Lyndsey...te asigur eu de asta.
Atunci e perfect. Ramane cum am stabilit. Ai uitat niste virgule, niste spatii - apropo de gramatica.
Tz am folosit ca o varianta a transcrierii fonetice - presupun ca nu stii ce inseamna asta.
A, da, eu sunt o doamna. Si nu eu am inceput asta. Tu ai fost cea care "orbea baietii". Nu ti-am spus nimic cu rautate, incercam doar sa-ti deschid ochii. Eu am fost blanda fata de cat de dura poate fi viata daca nu esti atenta. Si nu imi pari foarte atenta.
Nu sunt de pe planeta intelepciunii, sunt de pe planeta "Hai sa fim realisti". Serios, o sa mai cresti si imi vei da dreptate. Refuz sa cred ca esti o persoana ingamfata cu adevarat. Refuz sa cred ca esti o persoana pervertita.
Si, mai ales, stiu ca poti mai mult.
O seara faina sa ai.
O.O,Sunt (placut) surprins de felul in care vorbesti si reactionezi.Mi-a mai sarit in ochi id-ul tau aici pe site dar m-am ferit sa citesc din comentariile tale, poate-i vorba de prejudecati legate de tipul de persoana sugerat de id.Btw,ce te-a facut sa-ti faci un id atat de urat, ca nu pari genul asta de persoana?
. Mersi. E un fel de scut. Filtrez persoanele cu care interactionez. Si, in plus, incerc sa arat ca nimic nu e ceea ce pare. Si e funny. Adica mie mi se pare ca e amuzanto-enervant pentru ceilalti.
De asemenea, ador controversele. Love it or hate it. :*.
Mersi inca o data pentru apreciere. O seara catifelata sa ai.
Multumesc la fel.
RRSecularHumanist întreabă: