Intr-un salon de masaj erotic, dar si acasa, intre parteneri, masajul erotic se axeaza pe anumite miscari specifice, combinatii de tehnica si senzualitate, pentru ca persoana care primeste masajul sa descopere noi senzatii, chiar in zone ale corpului de unde se asteapta mai putin.
Masajul erotic si arta masajului corporal sunt inspirate din tehnicile de meditatie si exprimare a sexualitatii specifice folosofiei hinduse si orientale si depasesc, prin intensitate si complexitate, un masaj de relaxare.
Sexul tantric este un termen foarte folosit atunci cand se vorbeste despre senzatii profunde si emotii deosebite si este cu adevarat ceva nou pentru mediul european si occidental. Nu multi stiu insa ca Tantra este de fapt o stiinta complexa, care, in spiritul religios-filosofic perceput in Orient, se refera la explorarea fiintei umane in mod complet urmand calea sexualitatii. Este vorba despre o foarte buna cunoastere a corpului omenesc, de constientizarea fiintei umane ca facand parte din Univers.
Buna, Ai in link ul urmator mai multe detalii despre masaj si masaj erotic http://www.masajerotic24.biz/
Te intrebi, mai pe scurt, cum i-ar placea partenerului sa-i faci masaj erotic. In primul rand, fiecare are niste puncte mai sensibile, si descoperindu-le ai sa-l faci sa "se simta bine". Insa la majoritatea barbatilor masajul cel mai placut este masajul testiculelor. Nu iti trebuie indemanare pentru asta, ci doar atentia de a o face cat mai delicat, pentru ca este o zona foarte sensibila. Se face cel mai usor cu ulei de masline. Masajul este foarte placut si placerea este simtita atat timp cat acesta se realizeaza in toata zona, inclusiv pe interiorul picioarelor, deasupra penisului si pe acesta. Nu e un mare secret. Nu necesita forta, ceea ce e simplu pentru o femeie. Masajul se poate face doar prin simple atingeri cu varful degetelor in jurul organelor si masarea foarte usoara a testiculelor. Mai mult de atat e imaginatia si relationarea. Intreaba partenerul ce zone sunt mai sensibile si actioneaza acolo. Sper ca te-am ajutat. Asta e parerea mea despre masajul erotic care imi place sa mie. Nu ma astept la fundita (nu prea stiu ce e aia si la ce ma ajuta), astept sa-mi zici daca ti-am raspuns la intrebare sau daca te asteptai la altceva.