Masturbarea e lipsa sexului...Cine are sex nu se masturbeaza. In adolescenta e de înțeles, însă mai târziu nu.
Cine prefera sa meargă cu maxi taxi până la mare in loc de mașină/tren? Nu.ți trebuie lucrări științifice.e logic.
Sexul e un sport in 2, nu de unul singur (masturbarea.), însă ea e minora. Poate sa studieze mai mult și să și practice daca vrea, însă nu exagerat. Va avea timp destul sa facă sex.
Stii ce se spune despre pareri? Ele sunt ca gaurile din fund: fiecare are una si miroase urat.
"Cine are sex nu se masturbeaza"--vorbesti ca cineva care nu a avut niciodata prietena/sotie.
Vorbesti ca cineva total lipsit de experienta de viata. Nici macar nu cauti sa fii realist, ci debitezi fictiuni.
Inca o data: ceea ce spui nu e realist. Debitezi fictiuni. Sunt propriile tale fantezii despre viata reala. In realitate n-ai avut nici prietena, nici sotie. Pentru ca ele au menstra, sau le doare capul sau sunt prea obosite. Nu sunt ca o papusa gonflabila, cu care faci sex oricand vrei.
Iar ceea ce scrii nu este literatura/filosofie buna. Este scriere de prost gust. Este literatura pe care o gusta acei crestini care au fost spalati pe creier de catre secte.
Asta e părerea ta apropo de cum le defineai mai sus, "dottore.". Nu te mai obosi să.mi răspunzi că îmi consumi timpul degeaba. Nu.ti voi împărtăși niciodată părerile și dacă alți o fac e treaba și viata lor.
Îmi pare rau de prietena/iubita/soția ta că în loc sa faci sex cu ea, te masturbezi. Înseamnă că au fost alte interese la mijloc. Trist, dar e viața ta și a ei, din păcate.