| Roxanaluv a întrebat:

Masturbarea la vârstă mică e ok? Nu va crea probleme pe viitor?

36 răspunsuri:
| JohnnydeFeer a răspuns:

Depinde cat de mica e varsta...

| Cavaler001 a răspuns (pentru doctorandus):

Masturbarea e lipsa sexului...Cine are sex nu se masturbeaza. In adolescenta e de înțeles, însă mai târziu nu.
Cine prefera sa meargă cu maxi taxi până la mare in loc de mașină/tren? Nu.ți trebuie lucrări științifice.e logic.

Sexul e un sport in 2, nu de unul singur (masturbarea.), însă ea e minora. Poate sa studieze mai mult și să și practice daca vrea, însă nu exagerat. Va avea timp destul sa facă sex.

| doctorandus a răspuns (pentru Cavaler001):

Stii ce se spune despre pareri? Ele sunt ca gaurile din fund: fiecare are una si miroase urat.

| doctorandus a răspuns (pentru Cavaler001):

"Cine are sex nu se masturbeaza"--vorbesti ca cineva care nu a avut niciodata prietena/sotie.

Vorbesti ca cineva total lipsit de experienta de viata. Nici macar nu cauti sa fii realist, ci debitezi fictiuni.

Inca o data: ceea ce spui nu e realist. Debitezi fictiuni. Sunt propriile tale fantezii despre viata reala. In realitate n-ai avut nici prietena, nici sotie. Pentru ca ele au menstra, sau le doare capul sau sunt prea obosite. Nu sunt ca o papusa gonflabila, cu care faci sex oricand vrei.

Iar ceea ce scrii nu este literatura/filosofie buna. Este scriere de prost gust. Este literatura pe care o gusta acei crestini care au fost spalati pe creier de catre secte.

Asta e părerea ta apropo de cum le defineai mai sus, "dottore.". Nu te mai obosi să.mi răspunzi că îmi consumi timpul degeaba. Nu.ti voi împărtăși niciodată părerile și dacă alți o fac e treaba și viata lor.
Îmi pare rau de prietena/iubita/soția ta că în loc sa faci sex cu ea, te masturbezi. Înseamnă că au fost alte interese la mijloc. Trist, dar e viața ta și a ei, din păcate.