Ar fi o treaba extraordinara daca s-ar putea "modela" dimensiunea penisului printr-o simpla l@b@. Cineva a incercat sa-si batut joc de tine sau de inocenta ta si culmea, se pare ca partial a si reusit. Multa sanatate!
Nu. Dar cum descoperirea masturbării coincide în general cu perioada dezvoltării sexuale (când penisul se mărește în mod firesc, perfect natural, până la dimensiunea la care e programat genetic să ajungă atunci când atinge maturitatea), această creștere e asociată cu actul masturbării. Eronat, în mod evident. În realitate, penisul crește (cum spuneam) datorită pubertății.
Nu îmi pasă cati ani ai dar ai gândit mult întrebarea asta și chiar așa te stresează asa tare hai că îmi place să mă distrez mai dau de 2 3 ca tine am o zi fericita si superba mine si cand credeam ca nu e nimic interesant pe internet acum lasand gluma la o parte dacă chiar vrei un penis mai mare leagă o gantera de două kilograme de penis ce stai în pat înainte să te culci jumătate de oră maxim o oră în patru labe cu gantera atârnată dar poti sa citesti nu trebuie să afle toată lumea ce vrei tu să faci dar treaba ta rusinea ta numai bine
Ce prostii i ai zis, mistocarule i ti bati joc de el. om prost