| luta_8030 a întrebat:

Mati ajutat si sper si acum so faceti! pai am gresit mult in fata pr meu si nici numai am ginduri care sa-i le marturisesc ca-s inecate de lacrimi dati-mi va rog ceva cuv pu a ma impaca si ca sa mi cer iertare.mersi mult

Răspuns Câştigător
| walk a răspuns:

Atunci cand gresesti greu persoana careia ii gresesti va mai avea incredere in tine. Ti o spuns din experienta proprie si eu am gresit destul de grav. Dar zi de zi incerc sa imi repar greseala.Fii desteapta si nu mai deschide acest subiect, dar incearca prin alte modalitati sa ii arati ca esti demna de increderea lui asta daca iti doresti cu adevarat sa te ierte.cu timpul lucrurile se vor schimba asa de pe o zi pe alta nu te va ierta.SI are dreptate nu e de ajuns sa spui imi pare rau cu toate ca este un cuvant greu de spus in ziua de azi trebuie sa mai si dovedesti anumite lucruri. eeeeeeeeee...mai e si pretentios! Acum n-o vrea sa te pui in genunchi ca sa te ierte! Mi se pare mie sau chiar e ceva putred la mijloc ca nu ar avea de ce sa se supere pe ceva care e ok.Acum nu stiu e o speculatie! Eu zic sa nu-l mai cauti cateva zile si daca tine la tine te suna elhappy. Daca nu te cauta atunci e clar ca vrea sa te chinuie. Spune-i ca mai mult decat sa-ti ceri scuze nu ai ce sa faci in cazut asta! poate meriti ceva mai bun

2 răspunsuri:
| TąNyą a răspuns:

„ Îmi pare rău că am greşit, că te-am făcut să suferi, îţi demonstrez că te iubesc, te rog mai dă-mi o şansă "

Ceva de genu' sau chiar aşa.

FantaSZy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai omul iarta o data de doua ori. popa te iarta mereu si Dumnezeu definitiv. punete in locul lui. ei? ce parere ai?