| alexx_8375 a întrebat:

Mda..., 14 ani, imi place de o fata dar nu prea am nimic in comun cu ea angry nu stiu cum sa intru in vorba cu ea ( da e buna raw happy si vreau sa stau cu ea sad ) astept raspunsuriwinking

8 răspunsuri:
| cornel a răspuns:

Mda.pai incearca sa vorbesti cu ea.sa vorbesti frumos.nu stiu.incearcahappy

| (̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅()ڪے a răspuns:

Buna rau [ doamne, ce expresii] pai mai intai fi-ti prieteni, si dupa aia vezi ce simte big grinSucces

| darkeyes a răspuns:

Daca esti si tu bun rausmug... ii iei id-ul si incepi cu vrajeli din astea smechere... o sa cada in plasa.sau in bratele tale. cine stiebatting eyelashes

| datoo a răspuns:

Nu o lua cu vrajeli e o prostie...Nu te lua dupa altii, fi tu cel bun nu "tu" cel smecher.
Dezvaluiei calitatiile tale si ceea ce te face diferit de altii fara sa te dai mare, sa te lauzi sau sa faci aluzii.
Zambeste mereu. Ajut-o in anumite nevoi, mai fa cate-o nebunie din cand in cand, incearca si s-o surprinzi in sensul bun cateodata.
Succes!

| RloveR a răspuns:

Pai...eu as zice sa deveniti intai prieteni buni, sa o cunosti mai binebig grin. Apoi, dupa ce devii sigur ca si ea doreste acelasi lucru (sa stea cu tine), o poti intreba. Si ce daca nu aveti nimic in comun? E mai binesmug pentru ca va completati unul p altul laughing.

| XxXmImIxXx a răspuns:

"buna rau" o expresie de ...sa nu zic si ai inkerkato la pat sa zici ca e buna rau nu cred sau la ke te gandesty cand zici bun arau dar nu mai komentez fi tu innsuty fara smekerii si alte rahaturi fi tu insuty iubitul meu inkepose cu *** de vrajeli dar i-am dat sictir dar dopa cand a fost el insuti i-am cazut in brate directwinking deci cred ca jty keaid e facuttongue bafta cu fata si nu mai folosi expresia aia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu ai 14 ani sau ea?

| bobobianca a răspuns:

Pai daca ai numerul ei poti sa ii spui ca o iubesti apropo vrei sa faci sex cu ea?