Buna rau [ doamne, ce expresii] pai mai intai fi-ti prieteni, si dupa aia vezi ce simte Succes
Daca esti si tu bun rau... ii iei id-ul si incepi cu vrajeli din astea smechere... o sa cada in plasa.sau in bratele tale. cine stie
Nu o lua cu vrajeli e o prostie...Nu te lua dupa altii, fi tu cel bun nu "tu" cel smecher.
Dezvaluiei calitatiile tale si ceea ce te face diferit de altii fara sa te dai mare, sa te lauzi sau sa faci aluzii.
Zambeste mereu. Ajut-o in anumite nevoi, mai fa cate-o nebunie din cand in cand, incearca si s-o surprinzi in sensul bun cateodata.
Succes!
Pai...eu as zice sa deveniti intai prieteni buni, sa o cunosti mai bine. Apoi, dupa ce devii sigur ca si ea doreste acelasi lucru (sa stea cu tine), o poti intreba. Si ce daca nu aveti nimic in comun? E mai bine pentru ca va completati unul p altul .
"buna rau" o expresie de ...sa nu zic si ai inkerkato la pat sa zici ca e buna rau nu cred sau la ke te gandesty cand zici bun arau dar nu mai komentez fi tu innsuty fara smekerii si alte rahaturi fi tu insuty iubitul meu inkepose cu *** de vrajeli dar i-am dat sictir dar dopa cand a fost el insuti i-am cazut in brate direct deci cred ca jty keaid e facut bafta cu fata si nu mai folosi expresia aia
Pai daca ai numerul ei poti sa ii spui ca o iubesti apropo vrei sa faci sex cu ea?