Pai eu cred ca te cam place dar prietena il tine si lui ii cam frica poate de ea si ceilalti priteni dei lui.Asa am patit-o si eu cu un coleg de clasa numai ca el nu se intilneste si ca toate fetel imi spuneau ca ma place cami zimbeste mereu, imi indeplineste orsice rugaminte dar uneori e vulgar si aspru...
Daca il iubesti este greu sa afli ceea ce face el cu prietena lui si mai greu sa-i dai sfaturi impartiale. Asa ca ori ii spui adevarul ori incerca sa te indepartezi pentru ca altfel vei suferi enorm si nu stiu daca merita
Nu mai asculta melodiile alea, iesi din casa, du`te cu prietenii la film in parc undeva ...nu te mai gandii la el si nu mai vb deloc cu el lasa`l in pace, el are prietena si daca vb cu tine despre ea e clar ca vrea ca si tu sa stii chestia asta si nu o va lasa pentru tine.
Intreaba`l ma prieteneste ce`i face prietena, cum va intelegeti una alta, ce mai face el.bla bla.si arata`i ca esti ok tu si ca nu`ti pasa in mod special de el.fii tu prima care il intreaba de lucrurile astea ca apoi sa nu mai aibe ce sa-ti spuna . In fond faptul ca iti povesteste de prietena lui arata ca vrea sa te faca geloasa.