| FallenDemon a întrebat:

Mda buna TPU! Am nevoie de ajutor. Zilele trecute prietena mea a fost la o zi de nastere si acolo s-a imbatat si am aflat ca l-a chemat si pe fostul ei si s-a dat la el si au ras mult si bine si nah a uitat de mine si am sunat-o pe la 12 sa vad daca a ajuns sa o intreb daca a ajuns cu bine, cand de fapt ea dormea, dar la fostul ii urase nb si asa. Cu el a fost acum 2 timp de o saptamana pentru ca e genul de baiat de relatie scurta... noi ne-am impacat de aproape 1 luna si ceva dar aveam relatia secreta si ea nu voia nici cum sa-i spuna la el ca ne-am impacat, motivul sa nu faca misto... Si i-am spus ca de ce nu vrea sa-i spuna ca eu cred i-au revenit sentimentele pentru el si ea m-a acuzat ca nu am incredere ca-s gelos si a zis ca vrea pauza, dar dupa aia am descoperit ca ea i-a spus unei prietene ca de fapt ea-l place pe tipul ala si-i curioasa cum ar reactiona daca i-ar spune >.<
Ce ar trebui sa fac? Sa-i arat chestia aia si sa o las in pace sa nu mai vorbesc cu ea sau? Faza-i ca o iubesc foarte mult, dar acum ma simt foarte naspa, Mersi de ajutor!

Răspuns Câştigător
| Yolanda1 a răspuns:

Inseamna ca trebuie so recuceresti. So faci din nou sa te iubeasca. Fi si tu cu cineva mai apropiat si vezi daca e geloasa. Si poate se va intoarce la tine. Daca nu merge ce ti-am spus mai sus o ignorii cateva ZILE si ea a sa se simta ca nu mai iti pasa de ea. Si crede-ma fetele vor multa atentie eu asa am fost cucerita de cineva. SI CREDEMA A MERS DESTUL DE BINE. Incearca si tu metota asata nu stiu daca te va ajuta, dar sper sa te ajute.

33 răspunsuri:
| Yolanda1 a răspuns (pentru FallenDemon):

Nai pentru ce.

| andrada2323 a răspuns (pentru FallenDemon):

Pai uite... daca tu il placi cu adevarat pe acel baiat ar trebui sa ii spui prietenei tale ca stii adevarul, iar de acolo totul vine de la sine.

| FallenDemon explică (pentru andrada2323):

Wait what? laughing) Cred ca ai vrut sa spui daca ea-l place cu adevarat pe el ar trebuit sa-i spun ca stiu adevarul si dupa totul o sa vina de la sine?