| babysiter a întrebat:

Mda dar... mie ca o sa sarut prost si o sa-si faca o impresie proastathinking si cum sarut fara limba?

Salut am o prietena de o zi si ieri a fost plecata si maine ne vom intalni si ne vom saruta...eu nu m-am mai sarutat niciodata in schimb ea da. (Am aflat eu big grin )...
Si nu stiu cum sa o sarut... thinking

Răspuns Câştigător
| sskumpik a răspuns:

Este foarte simplu. incearca un tutorial pe net. Despre sarut. Poate gasesti ceva. Nu te pierde. Orice ar fi sarut`o. Indiferent ca stii sau nu.Vei invata de la ea.

| babysiter explică (pentru sskumpik):

Of. mie sa nu rada sau cevasad Sa ma ia peste picior..adica ma refer dupa despartire.

| sskumpik a răspuns (pentru babysiter):

Hmm nu prea cred. este genul asta de fata? in fine. Sarutul este ca un fel de pwpa:X dupa mine. doar ca tii buzele mai relaxate.

6 răspunsuri:
| BoboooBubuuu a răspuns:

Pai eu zic sa cauti pe internet. Vei gasi, sunt sigura. Si eu am gasit... laughing Deci tu fi optimist. Nu te stresa happy kiss

| babysiter explică (pentru BoboooBubuuu):

Da-mi si mie Bobooo unde ai gasit tu big hug Si sskumpik nu cred ca este genul de fata dar niciodata nu se stie... cum o calci pe rana thinking habar n-am. in fine adica la vreo 6fete din scl le place de mine si una a fost gagica la un coleg si *** imi zicea mie ca habarnavea sa sarute si etcchatterbox

| sskumpik a răspuns (pentru babysiter):

Incearca acele sfaturi si tutoriale de pe net:X Sigur iti vor fi de ajutor. Bafta pup:*