Uh, de ce sa fii criticat? gusturile tale! Pai sunt fata, nu am habar dar imi dau cu parerea, ( pentru ca sunt bi ), il poti intreba ce gen de fata ii place, daca are prietena, poate sa ii zici sa vedeti meciul impreuna, ce ii place sa faca in timpul liber, eu zic ca inainte sa cauti sa fiti cei mai buni prieteni, iar daca si el este gay iti va da semnale. baftaaa
Mersi, m-a ajutat ce mi-ai spus. Mai astept pareri
Invita-l la o excursie in Rusia!
"P.S. : Ma astept la multe comentarii rautacioase, asa ca cei care sunt incuiati la minte sa nu comenteze!"
Asta imi da dreptul sa iti fi raspuns in acest mod.Eu nu am nimic impotriva voastra, doar ca va simtiti mai mult victimizati decat discriminati. Daca nu stii sa asculti parerile pro si cele contra, sau mai bine zis a celor incuiati la minte, la ce mai pui o astfel de intrebare?
De ce pun o astfel de intrebare?
Pai nu vreau ca cei incuiati la minte sa isi dea cu parerea pentru ca oricum nu ma ajuta in niciun fel. Cei care sunt in stare sa inteleaga sunt in stare si sa raspunda ce trebuie.
Dacă se uită insintent la tine, pur și simplu pupă-l. Fără să mai zici nimic și să mai întrebi ceva.
Să nu mai complici situația.
Nu e bine ce fac zici?
Crezi ca a fost alegerea mea sa fiu asa? Asta e felul meu de a fi si nu pot fi schimbat.
Si apropo, cei care sunt incuiati la minte sa nu comenteze! Dupa cum am mai spus.
Sa stii ca eu apreciez gay, pentru ca desi toata lumea este impotriva lor, ei lupta pentru iubire, ceea ce pentru cei " normali" este ceva foarte usor. Domnule GAY te apreciez, da'i drumu si lupta!
Nici eu nu am nimic cu ei, doar ca sunt cam aroganti si cam jignesc uneori si pe cine nu trebuie.
Pai unii, dar nu trebuie sa ii catalogam pe toti dupa majoritate. nu stiu ce intamplare ai avut tu cu ei, dar el, el poate fi diferit
Eu am un coleg de munca, care este gay, si chiar nu este atat de arogant si victimizat, incat sa spuna "cei incuiati la minte"! Vine la munca si imi cere doar mie parerea, eu fiind singurul strain dintre ei.
Buna, daca vrei sa afli daca te place incearca sa te apropi de el. Incearca la inceput sa va imprieteniti iar apoi incearca sa vorbesti cu el despre fete.de ex : " Fata aia iti face ochi dulci! Asa-i ca e draguta?! "sau spune i ca te-ai certat cu prietena ta iar el poate iti va spune ceva despre prietena lui (daca are ) si o sa vezi cum o sa reactioneze.
Si de ce ai face asta? Revinoti ca nimeni nu o sa te placa daca tu esti Gay. Si revinoti odata la cap. Si incearca sa iti placa si tie fetele.
Simplu, cunosc si eu cazuri.
Deci, de exemplu, la un cuplu de gay cunoscut de mine s-a intamplat in felul urmator. Se indragostisera reciproc si nu stiau. Ala mai mae era cu bff astuia pe care il cunosteam eu. Bff lu asta era cu inca cineva si s-au despartit. Asta pe care il stiu eu a incercat sa se indeparteze de ala pentru ca il durea.si cand s-a retras, l-a intrebat pe bff astuia de ce, asta i-a spus ca il place..si asta cand a aflat.i-a spus aluia ca e reciproc si acum sunt impreuna si le sta bine ♥
Dar, eu iti sugerez sa il prinzi singur si sa ii zici "sti..eu sunt mai special si...ca si in cazul tau..inima alege.ii dai sansa sa iti suna ca te vrea?"