Prietena ta cea mai buna? Daca e cea mai buna prietena a ta, cum de a ajuns sa fie impreuna cu baiatul asta din moment ce il iubesti? Banuiesc ca in calitate de cea mai buna prietena, ea ar fi trebuit sa stie lucrul asta dar in fine. Legat de baiat, tu il,, iubesti" acum ca il vezi ca e intr-o relatie? Daca e asa, inseamna ca tie iti plac lucrurile ce nu le poti avea si incepi sa faci o obsesie pentru ele. Discuta cu prietena ta, vezi ce zice si ea, vezi cat de mult e ea implicata emotional in treaba asta. Poate ea nu il iubeste si in calitate de prietena cea mai buna va fi dispusa sa-l lase pentru tine, dar poate nu mai vrea baiatul ala sa fie cu tine. Oricum, daca nu iese bine pentru tine, ceea ce simti pentru baiatul asta vei simti si in viitor fata de altul asa ca nu-ti mai complica viata cu ganduri irationale legat de situatia asta in care te afli. Si nu in ultimul rand, nu poti invata pe nimeni sa iubeasca. Ori simte lucrul asta ori nu, e simplu.
Singura varianta: baga-ti ambele piciore si renunta momentan la gandul de a fi cu el.
Depinde ce fel de persoana esti tu si ce fel de principii ai tu. Adica iti pui iubitul(prietenul, iubirea) inaintea prieteniei sau prietena o pui inaintea iubitului.
Ar fi trebuit sa stabiliti sa nu va combinati cu fostii iubiti ai vostrii.(scuze de exprimare).Asa am patit si eu..adica asemanator.acum depinde de ce semne iti da.adica daca se uita la tine, daca te tachineaza..depinde de situatie. poate s-a combinat cu prietena ta ca sa fie mai aproape de tine si sa afle mai multe de la ea.Acum sincera sa fiu daca te-ar placea si ar trebui sa va combinati din nou si prietena ta inca mai tine la el..nu cred ca va mai tine relatia de prietenie parerea mea..la un moment dat tot va trebui sa alegi