| Michaela89 a întrebat:

Mda..deci sa va povestesc..am o relatie de aproximativ 8 luni cu un baiat..ne intelegeam bine pana intr-o zi cand s-a despartit de mine pentru ca(am auzit pe la prietenii lui)voia o pauza. Dupa 2 saptamani ne-am impacat,dar eu mi-am pierdut increderea in el, si cand il vad ca se apropie de o fata si o atinge ma gandesc ca se va desparti de mine iar...care este parerea voastra? Credeti ca doar incearca sa ma faca geloasa sa vada cu reactionez? Eu sunt pesimista de felul meu si na...Dau funda si multumesc ca ati citit tot. happy

7 răspunsuri:
| anka89 a răspuns:

Prima data vrea o pauza si tu ai aflat de la prietenii lui nu de la el,apoi va impacati si el se cam da la fete,nu cumva nu stie ce vrea de fapt.I-a spune-i si tu intr-o zi ce parere ar avea daca ati lua o pauza,de data asta pentru tine, sa vezi cum reactioneaza, daca iti da vreo importanta si daca il intereseaza de ce vreti o pauza, daca nu il doare capul, lasa-l sa se duca mai departe si sa zici mersi ca ai scapat de el.Si intreaba-l vrea sa te faca geloasa? si daca da de ce?

| Azµre a răspuns:

Odată ce v-ați despărțit numai există cale de întoarcere, deja tu ți-ai pierdut încrederea și este normal acest lucru, relația nu va mai merge sunt sigur de acest lucru. De acum încolo numai are rost să pui la suflet nimic.
Cel mai bine discuți față în față cu el
îl pui să îți explice de ce a luat pauză și ce are, apoi spune-i că tu numai ai încredere în el și tpt ceea ce simți!
Fie se dă pe brazdă fie va fi indiferent.

| Felys a răspuns:

Cine iubeste cu adevarat nu are nevoie de pauze,nu se face pauza in iubire, e plictisit de tine si vrea si altceva, dar s-a intors la tine pentru ca momentan nu i-a picat nimic.dar cand i se va ivi ocazia o sa vrea iar pauza si poate mai lunga, eu zic sa te porti cu el cu indiferenta, sa nu ii mai acorzi atata atentie pentru ca te desconsidera

| stark47 a răspuns:

Voia o pauza?happy asa ceva nnu exista.sa iubesti cu pauze? eu cred ca nu tine la tine destul de mult.recunosc,si eu am facut asta, ma distram sa vad cum prietena mea turba cand vedea ca vorbesc altfel cu anumite fete.cred ca asta face si prietenul taw...se distreaza un pic pe seama geloziei tale

| Elliana534 a răspuns:

Nu stiu, daca ar fi indragostit de tine nu s-ar uita dupa altele si nu le-ar atinge. Ati fost 8 luni se cladeste incredere si altele. nu stiu depinde de tine acum cum faci relatia sa mearga...

| RaspberryLover a răspuns:

Esti o dulcica! Daca avem cont pe acest site, ar trebui sa il folosim pentru a ne ajuta aproapele.

Bun... iata. Nu iti fie teama, nu are baiatul voie sa vorbeasca si cu alte fete? Te iubeste pe tine, sa stii. Daca aveti o relatie de 8 luni.

NU TE INGRIJORA! Ai grija doar la felul in care vorbeste cu alte fete.

Sfatul meu este sa mai discuti cu mama ta, ea te va ajuta mult mai bine.

Iti doresc bafta si o relatie lunga si buna cu iubitul tau!

| AdeutssaAde a răspuns:

Cred ca vrea sa te faca geloasa... vrea sa vada daca intr-adevar il iubesti...Sigur baaitul chiar tine la tine si o face doar sa fie sigur ca vamai merge relatiawinking Deci stai fara grija oh go on
Funda?:O3:*:*