Gandeste si tu cu capul nu cu inima. Ia-o logic, tipul o prefera pe ea, tie de ce iti face placere sa te consideri, a cincea roata de la caruta? Lui ii place, evident sa te vada pe tine nebuna dupa el, dar, mai gandeste-te si la tine, fii intai suparata pe el, fiindca te amageste, si incearca, totusi sa te impaci cu prietena ta, spune-i ca ai gresit, ca ti pare rau, insa asta a fost, te-ai indragostit.
Inimii nu ii poti dicta de cine sa se indragosteasca si de cine nu.pe tine nu te vad vinovata.vinovat dupa parerea mea este el pentru ca daca ar fi iubito pe prietena ta nu s-ar fi intalnit cu tine pe ascuns astfel tu, stand in prejma lui normal ca sentimentele tale au luat-o mai rau razna.si iti dai seama ca prietena ta nu o sa uite niciodata acest episod eu sper sa te ierte odata.succes
Eu zic ca nu e bine... dar daca nu a existat nimic mai mult decat convb cu acel baiat eu zic sa o anunti si pe prietena ta.sau chiar mai bine voi 3 sa stati fata in fata si sa discutati. multa bafta si ai grija de tine>