| RyAngel a întrebat:

Mda, stiu ca o sa sune patetic (ma si simt patetica) si prostesc (ma simt si proasta, intr-adevar) dar mi-a placut de un baiat *strict aspectul fizic, mi-as fi dorit sa il cunosc, dar el fiind, hai sa zicem mai popular, mai greu de ajuns la el in orice caz, n-am avut curaj, apoi m-am gandit ca nici nu ma compar cu toate fetele slabe si frumoase si cu aspect de papusa si am renuntat* l-am urmarit un timp, am tot sperat sa ma remarce si sa ma bage in seama - prima s-a intamplat, am facut cunostinta, doar atat si totusi nu ne-am salutat niciodata cand ne-am vazut...pur si simplu nu ziceam nimic desi ne uitam unul la altul si stiam ca ma recunoaste. Apoi i-a picat pe o prietena de-a mea - ea nu a fost nici o clipa interesata - si tot asa cu alta fata. Dar stiu sigur ca pe mine ma stie si ca se uita spre mine, nu am vorbit niciodata, va dati seama ca nu pot sa zic ca "imi place" sau ceva... in orice caz la inceput nu mi-am tinut gura - si de asta ma simt ca o proasta si probabil ca sunt - si am zis catorva persoane, apoi alea cateva, 2 din ele nu au zis nimic nimanui, dar celelalte, si tot asa a ajuns pana la o fata care il place la fel. Iar acum nu stiu ce sa fac fiindca tipa asta ii tot scrie de mine pe ask.fm (mi se pare copilaresc dar in acelasi timp ma afecteaza deci nu pot sa trec peste ) la modul i-a dat numele, mai are un pic si lasa si fb si cu ce autobuz merg straight face adica se baga ea si ma face sa par o disperata. Sunt sigura ca el stie despre cine e vorba (adica de mine) dar nu zice; si acum mi-e rusine si sa trec pe langa el, nici nu stiu ce sa fac, nu as fi in halul asta de disperata. E adevarat ca imi place dar nu atat cat sa ma arunc eu in felul asta, cine stie ce crede ca imi pun prietenii sa faca asta. straight face stiu ca e copilaresc doar ca nu am idee ce sa ma fac

Răspuns Câştigător
| Juiceee a răspuns:

Buna.

Lunga poveste, dar nu e sfarsitul lumii ce s-a intamplat.

Incearca sa nu dai mare importanta si poarta-te normal in jurul lui, si al tuturor, mai exact.

Daca o sa te vada ca fiind "normala" si nu genul " stalker" o sa creada cel mai probabil ca tipa aia minte/ a mintit.

Daca pana acum nu a spus nimic, probabil 1) nu ii pasa, e crud dar adevarat. 2) din priviri nu te crede genul de "obsedata" asa ca nu da atentie pe ce i-a spus aia sau 3) tace si asteapta probabil sa vada ce faci in continuare, ca sa poata sa iti puna "eticheta" adica ce fel de persoana esti.

Dupa cum am spus la inceput, nu este sfarsitul lumii. Chestii de genul se intampla mereu, si se supravetuieste din asta. big grin

Repet, comporta-te normal si fi cat se poate de calma in preajma lui si a celor care stii tu ca pot raspandi zvonuri despre tine.

Succes.

2 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Va trebui sa ignori intreaga poveste,trebuia sa-ti fi pastrat secretul,dar daca nu s-a putut nu e sfarsitul lumii.
Daca respectiva te vede calma,posibil pana si ea sa inceapa sa se indoiasca de mizeriile pe care le spune.
De asemenea,daca el te vede calma si relaxata in prezenta lui,nu va crede o iota din ce insira respectiva.
Eventual,ii poti spune direct acelei fete ce numar poti la incaltaminte si ce grupa sanguina ai,ca poate nu stie...
Dupa care, ignori totul ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, mizerii de genul asta ti se vor mai intampla, nu le da importanta, le transformi in ceva mult prea mare si nu sunt! Sunt doar niste incredibile micimi sufletesti carora nu trebuie sa le dai sansa sa-ti tulbure viata!
Ignore!

| neutrino a răspuns:

Stai cuminte, nu da dovada ca afirmatia ta de la inceput, din a doua paranteza, este inca valabila.