| teenage a întrebat:

Mda. sunt cu un baiat de 1 an jumate.de 2 lunii lucrurile s-au schimbat datorita faptului ca prietenul lui cel mai bun ma place si face tot posibilul s-a ne strice relatia. Prietenul meu vrea s-a ne despartim deoarece ei se stiu de mici si sunt mai mult ca fratii. Pur si simplu baiatul acesta nu intelege ca eu nu voi avea nimic cu el niciodata ba chiar intr-o seara mi-am pierdut rabdarea in timp ce eram cu gasca, cu prietenul meu si el asa ca am inceput s-a tip la el si i-am adresat tot felul de insulte. Nu pot sa cred ca prietenul meu e atat de prost si nu vede asta.si prefera sa ne despartim desi mi-a spus ca pentru el sunt totul. Totii prietenii lui sunt de arcord cu mine.Nu stiu ce sa fac pentru a-l face sa rupa legatura cu tipul asta. Nu vreau sa-l pierd straight face. help me. dau funda, si vot.

Răspuns Câştigător
| Roberta a răspuns:

Ce retardati sunteti unii happy Damn oh go on

4 răspunsuri:
| UPT a răspuns:

Spune-i direct ca nebunul ala vrea ca voi sa va despartiti ca sa se dea el la tine. Si mai spune-i ca daca va despartiti si ala se da la tine, ai sa te culci cu el. (doar ca sa te razbuni ca ti-a dat papucii)winking O sa il sperie putin.
Propune-i sa va "declarati" despariti in fata prietenului ala, sa vada si el ca se da la tine.
Si daca nici asa nu merge, ai putea sa ii zici tu ca te-ai saturat de el si prietenul lui libidinos si ca nu mai vrei sa fii cu el ca te disconsidera si pune un prieten fals mai presus de tine. O sa se simta naspa ca el a fost cel parasit si o sa incerce sa te recucereasca.

Succes,
UPT

| house07 a răspuns:

Voi trece cu vederea numarul debordant de greseli gramaticale, iar sfatul meu este: Fa un threesome cu amandoi.

| harciog a răspuns:

UPT,ce sfaturi ii mai dai si tu. Daca prietenul ei are temperamentul meu n-ar mai lasa-o sa astepte atit si i-ar spune sa se culce atunci cu celalalt.O terminam atunci pe loc.

| DaVà a răspuns:

Suge-l.