Ei se pare ca eu n-am atat noroc ca tine deoarece soramea a suferit o coliziune cu parchetul dintri-o pensiune din Cavnic iar acum este in spital cu mana rupta; deci nu mai plec... Pai acum ai atins ce vroiai de la inceput atat cat sa fiti impreuna pe durata vacantei caci la inceput ai zis ca ea nu locuieste in tara daca bine imi amintesc.Tot ce pot sa inteleg din comportamentul si toate telefoanele e ca nu are doar un prieten mai multi. Deci nu te va insela pe tine il va insela pe el cu tine daca intelegi Are mai multi prieteni deci.La inceput de asta se comporta asa fiindca nu vroia inca unu Dar pana la urma a inteles ca doar cateva zile si dupa nu o sa va vedeti.se vede ca vroia sa fie cu tine fiindca nu ti-a zis ca mai are si alt prieten iar acest lucru (sa nu aiba macar inca unul) e imposibil din cate vad. Fiindca ea nu este timida, are bani si cum ai zis si tuh saruta bine. Apropo mai cunosc persoane de genul ei cu parinti minunati de treaba, familie bogata, iar baiatul un rasfatat, urat; gras, nepoliticos, chiar nebun de legat! Ce face banu din om.
pare mai degraba o poveste.tu la 15 ani si nu stiu ca ai zis, vad ca esti in calduri mai rau ca un baiat de 17`18 ani! hello frate,chiar iti arde asa de mult de f***t? pe buna ti-am citit intrebarile si tu asta vrei de la fata "bogata". dar nu`ti dai seama, esti nebun? ea e tot o copila ca tine,cum crezi ca va face sex de la varsta asta? hai sa fim seriosi! ca doar n`o sa stai toata viata la pensiunea asta sau unde esti acum cu familia ei lasa faata in pace,ca daca are cap oricat de bogata, fitoasa si increzuta ar fi, tot nu face sex cu tine la varsta asta
Bravo! In legatura cu celalalt tip:e la misto! Tu tine-te de treaba si bafta in continuare! Si pana la urma, ia-o mai usor! Bafta!
Deci ti-ai implinit visul, cum zicea si ea ia-o usor sa ia bafta in continuare si sa ne ti la curent